Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Pogledajte kako smo postali najslađa i najveselija kućica

Kraševa slatka kućica
PR
Autor
PR članak
21.12.2017.
u 17:33

Kraševa slatka kućica, nakon što ju je posjetilo 10.000 djece i njihovih roditelja, danas zatvara svoja vrata

Jedanaest godina za redom, Kraš se u vrijeme adventa pretvara u slatku kućicu zabave i veselja. Kao i svake godine, za naše najmlađe posjetitelje smo pripremili puno pjesme, plesa, poklona i igara.

Predstava je osmišljena i producirana u suradnji s kazališnim redateljem Krešimirom Dolenčićem, a naše najdraže posjetitelje kroz predstavu vode poznati glazbenici Jacques Houdek, Giuliano i mnogi drugi.

Nakon predstave druženje se nastavlja uz Kraševe maskote Ki-Ki klauna i junake iz Životinjskog carstva. Djecu čeka vožnja veselim Kraš Express vlakićem, ispisivanje imena na čokoladicama i brojne kreativne igre.

Kraševa slatka kućica, nakon što ju je posjetilo 10.000 djece i njihovih roditelja, danas zatvara svoja vrata.

Ulaznice su i ove godine rasprodane u prvom tjednu prodaje. Pratite nas te sljedeće godine požurite i kupite svoju ulaznicu na vrijeme.

Pogledajte video i otkrijte kako smo postali najslađa i najveselija kućica

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?