Naslovnica Vijesti Hrvatska

Kosor: Vojković nije bio tema Josipović: Samo stručni i moralni

Predsjednik i premijerka dogovorili su i skori sastanak ekspertnih timova za gospodarstvo u kojem bi s jedne strane trebali biti Josipovićevi savjetnici, a s druge premijerka s ministrima financija i gospodarstva.
19. veljače 2010. u 10:17 12 komentara 2 prikaza
kosor, josipović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Predsjednik Ivo Josipović i premijerka Jadranka Kosor održali su prvi službeni radni sastanak. Nešto više od sat vremena dogovarali su suradnju nad poljima u kojima imaju zajedničke nadležnosti.

>>Predsjednikovanje počelo skandalima vezanim uz najbliže suradnike

>>Inauguracija na Markovu trgu u slikama

- Ponajviše smo razgovarali o kanalima komunikacije i dogovarali sastanke ekspertnih timova - rekao je predsjednik Josipović. 

Iako je jedna od zajedničkih nadležnosti predsjednika i premijerke vanjska politika te imenovanje veleposlanika, Jadranka Kosor je ustvrdila da nisu razgovarali o imenovanju Hrvoja Vojkovića veleposlanikom u Maroku.

>>Hrvoje Vojković postaje veleposlanik Hrvatske u Maroku

- To nije bila tema sastanka. Nema naznaka za to imenovanje - rekla je premijerka, dok je predsjednik ustvrdio da njega "u prvom redu zanimaju stručni i moralni kapaciteti osoba".

Predsjednik i premijerka dogovorili su i skori sastanak ekspertnih timova za gospodarstvo, u kojem bi s jedne strane trebali biti Josipovićevi savjetnici, a s druge premijerka s ministrims financija i gospodarstva.

Točno u podne Josipović je na konferenciji za novinare predstavio javnosti svoje savjetnike.

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • lopata:

    JADNICI BUDALE vi koji komentirate

  • 14words:

    Kako je ono još pisalo na Josipovićevu Facebook profilu: \"U pravednoj državi diplomirani stručnjaci s visokim prosjekom ocjena ne bi čamili na burzi\". Pa je za zamjenika predstojnika Ureda postavio čovjeka sa srednjom stručnom spremom. Bolje mu je da se ... prikaži još! ugleda na premijerku umjesto da prodaje lažnu demagogiju.

  • 14words:

    Kosorica mu može biti primjer antikorupcijske stvarne borbe i konkretnih poteza umjesto teorijskih naklapanja kojima je skupio glasove a zatim uzeo sve suradnike po stranačkoj liniji.