Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE U PROMETU

Kolona kamiona na graničnom prijelazu Tovarnik: Za ulazak u Hrvatsku čekaju sedam sati

GP Tovarnik
Foto: HAK
1/3
30.05.2023.
u 10:01

U povodu Dana državnosti zabranjen je promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju od 15 do 23 sata

Zbog vjetra je na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Svete Marije Magdalene te na Krškom mostu zabranjen promet za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK). Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski. Na cestama u gorju te duž Jadranske magistrale mogući su odroni zemlje i kamenja. HAK vozačima savjetuje da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

U povodu Dana državnosti zabranjen je promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7.5 tona na pojedinim cestama u Istri i priobalju od 15 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama, kao i na državnoj cesti DC1.

VEZANI ČLANCI:

Zbog vode na kolniku ili odrona za sav promet zatvorene su DC229 kod skretanja za Gornje Brezno te pojedine županijske i lokalne ceste.

Na graničnom prijelazu Tovarnik kamioni na ulazu čekaju sedam sati, a na izlazu do 30 minuta. U pomorskom prometu nema poteškoća.

VIDEO Muškarac sjedi i tako vozi električni romobil

Komentara 1

LU
Lukeruk
10:36 30.05.2023.

Ne puštaj to u Hrvatsku, ziher su zaraženi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije