Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KLJUČA U CRNOJ GORI

Kaos u Crnoj Gori: Pada vlada, strah od sukoba je ogroman. Na najvećem udaru Albanci i Bošnjaci

24.01.2022.
u 23:30

Nastavljaju se prosvjedi u Crnoj Gori. Iako su počeli s političkim predznakom, prerasli su u obračun s etničkim i vjerskim skupinama koje su dale potporu manjinskoj vladi, a koju bi u budućnosti predvodio Dritan Abazović. Na najvećem su udaru albanska i bošnjačka manjina, pa na prosvjedima odjekuju povici: "Neće nam manjine prekrajati izbornu volju!", "Neće nama Šiptari zapovijedati!", kao i: "Izdaja, izdaja!".

Komentara 26

DU
Deleted user
00:46 25.01.2022.

Kakav debakl četničke vlade, do jučer su Crnogorcima pred nosom mahali četničkim zastavama, a sada odoše niz vodu kao brabonjak... Osvježilo! 😂😂😂

Avatar joshan
joshan
00:12 25.01.2022.

crnogorci nedajte se..

PI
Pišmevrit
05:23 25.01.2022.

Prije ili kasnije ce se i oni rijesiti srpskog okupatora

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?