Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javna dražba

Kamensko: Atraktivna se imovina nudi za 73,4 mil. kn

šivaći stroj Kamensko
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
10.12.2014.
u 06:30

Prodaja će se obaviti usmenom javnom dražbom, a početna cijena je 73,4 milijuna kuna. Ta je cijena nešto niža u odnosu na prijašnje procjene sudskih vještaka.

U četvrtak će se na Trgovačkom sudu održati ročište za prodaju tvornice, odnosno dvije zgrade Kamenskog u zagrebačkoj Reljkovićevoj ulici. Prodaja će se obaviti usmenom javnom dražbom, a početna cijena je 73,4 milijuna kuna. Ta je cijena nešto niža u odnosu na prijašnje procjene sudskih vještaka.

– Zasad nitko nije iskazao interes, odnosno nitko nije preuzeo prodajnu dokumentaciju – kaže stečajni upravitelj Zdravko Mitak. Na tom je prostoru još prije planirana gradnja poslovno-stambenog objekta. Novac od prodaje ući će u stečajnu masu iz koje će napokon biti isplaćene radnice Kamenskog.

>>Josipović posjetio udrugu Kamensko: Ideja je bila da pomognemo radnicama

>>Ovaj sam mjesec zaposlila šest kolegica, dvije će skoro u penziju

Komentara 4

QQ
qqriqrac
08:25 10.12.2014.

Eto posla za uskok. Ali nece nista poduzeti jer su umijesani Pavic-eph i Josipovic.

LA
Lavica7
07:04 10.12.2014.

U kratko, zbog Zemljista I lokacije se unistio "Kamenski". Sramotno, Ali ne I iznenadjujuce.

MA
matrixxx
07:15 10.12.2014.

Jesu one krojile Jakne za Precednika? Pa spasice vas vaš Yusipovic, kako bijedni i naivnosti dolazi tobože da vam pomogne da dobijete plaće Pa imate li vi glave,znate li uopće razmišljati! Trebali ste se solidarizirti i misliti Šta je biloe bilo sa vašim kolegama i poslati jasnu poruku yusipovucu da si jakne naruči negdje u regionu, ali eto tobože vi ste dobili nešto kuna a on vas izigrao za svoju kampanju! Bože moj kako ste naivni tako da mi vas uopće nije žao kada vas cipelare samo za svoje interese E moj jadni narode, bitno da ste vi vidjeli svog Precednika

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije