Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ JEDAN STRAVIČAN ZLOČIN

Je li sustav, opet, kobno pogriješio? Nasilnici bez kontrole nakon što se ukinu mjere opreza

06.01.2023.
u 19:55

Koliko je država i cijeli njezin sustav zapravo nesposoban da riješi taj, iz godine u godinu, sve veći i ozbiljniji problem, svjedoči i statistika MUP-a

Komentara 25

DU
Deleted user
20:41 06.01.2023.

Pogledajte te paćenićke face, dok plaćica teče. Naravno, ogromna empatija za žrtvu djeteta, ranjenu majku itd. itd. Sva plava mudrost je usmjerena na to da se "zvikne" nekog, sjetimo se nedavnog slučaja kad je lik smrskao autom naplatne kućice i izazvao prom. nesreću sa smrtnom žrtvom - naravno, krivcem je proglašena i globljena njegova liječnica obiteljske medicine - jer je morala znati, a nije... Tako sustav funkcionira doista!

Avatar Drol
Drol
21:52 06.01.2023.

Kod nas u školi roditeji prijavili nastavnika nasilnika nad djecom, koji je za to, po mom mišljenju, preblago kažnjen pošto mu je utvrđena krivnja, i sad se ljudi povlače po sudovima jer ih je nasilnik tuži. Tako to funkcionira u RH.

LP
ljerka.p2911
20:31 06.01.2023.

Meni je osobno glupo postavljati pitanje tko je kriv kada se nešto ovakvo dogodi. Pa natavno da je kriv individualni počinitelj. Može li to sustav predvidjeti i spriječiti!? Naravno da ne može, ali to ne znači da se ne treba truditi i nastojati pa ako se i jedan ovakav strašni zkičin izbjegne i osujeti bravo za sustav i sve nas. Ne možete vi svakoga prijestuonika zauvjek zatviriti, a nikada nećete pouzdano znati kada i zašto će netko ponovo puknuti i uraditi ovakvu strahotu i sebi i drugima. Na žalost, dio je to ljudske prirode i uvjek će to biti tako. Osim u totalno totalitarnom društvu velikog brata. A onda bi nam svima zadnja briga bila preveniranje zlostavljača u titalno zlostavljačkom društvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?