Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OZLIJEĐENA

Izbio požar u stanu u zagrebačkom Španskom, poginula jedna muška osoba

Zagreb: U požaru stana u Španskom poginuo muškarac, žena opečena
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
14.10.2021.
u 18:14

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida

Zagrebačka policija izvijestila je da je u četvrtak popodne u zagrebačkom naselju Špansko došlo do požara stana i da je smrtno stradala muška osoba, a ne ženska kako je ranije izvijestio Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

"Do požara u stanu u ulici Milana Rešetara došlo je oko 16,40 sati. Jedna muška osoba smrtno je stradala, priopćila je policija", navodeći da zasad nije bilo moguće utvrditi uzrok smrti ni uzrok požara kao ni dinamiku događaja.

Više podataka trebalo bi biti poznato nakon očevida.

Gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama ranije je izvijestio da je smrtno stradala jedna žena, a drugoj je liječnička pomoć pružena u Kliničkoj bolnici "Sveti Duh".

Požar je lokaliziran brzom intervencijom 14 vatrogasaca i tri vatrogasna vozila.

Po pisanju medija vatrogascu su u stanu našli mrtvu mušku osobu na krevetu, dok su žensku osobu prepunu opeklina uspjeli spasiti u zadnji čas i predati je djelatnicima Hitne pomoći.

Ključne riječi

Komentara 2

PO
Poskok
19:21 14.10.2021.

Pokoj joj duši.

Avatar brons
brons
20:25 14.10.2021.

Pa kaj nije ukinut taj uhljeb ured

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije