Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
08.05.2015. u 10:00

U SDP-u me pokušavaju difamirati, žali se sada Josipović koji im se sam ponudio na "zicer"

Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, mudro je odšutio nedavni skandal kada je njegova nasljednica proračunski novac za kampanju uplatila stranci da izbjegne plaćanje poreza. Borac za novu pravednost, naime, i sam je htio učiniti slično, i to još 20. travnja, sedam dana prije aktualne predsjednice. Josipovićev "pravedni" plan da SDP-u vrati, odnosno uplati 450.000 kuna propao je već dan kasnije, otkriva Jutarnji, kada je Igor Dragovan, tajnik SDP-a, pismeno odbio takvu transakciju. U SDP-u me pokušavaju difamirati, žali se sada Josipović koji im se sam ponudio na "zicer".

Djeca naših diplomata dobila pravo upisa preko reda

Vedran Mornar, ministar prosvjete, pogazio je lanjsku odluku Ustavnog suda, piše Slobodna, i ove školske godine opet zajamčio djeci naših diplomata izravan upis u srednju školu. Svi smo mi jednaki, ali neki uvijek moraju biti jednakiji.

Sa 7 pravomoćnih presuda i dalje radi u Ministarstvu

Arsen Bauk, ministar uprave, naredio je detaljnu provjeru 52 tisuće državnih službenika kako bi utvrdio koliko ih još radi usprkos pravomoćnim sudskim presudama. Šokantan nalaz, koji objavljuje Globus, pokazuje da su čak 92, a rekorder među njima ima čak sedam pravomoćnih presuda zbog počinjenja teških kaznenih djela. Sve ga to ne priječi da dolazi na posao u Ministarstvo graditeljstva gdje je već ispratio četiri ministra. Ali nikako da netko iz državne službe isprati njega.

Apsolutno uz antifašiste, ali zakonom protiv Broza

Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednica RH, u razgovoru za Slobodnu izjavila je da se njena obitelj u redovima antifašista u Drugom svjetskom ratu borila za pripojenje Rijeke, Istre i Dalmacije matici Hrvatskoj te "apsolutno nema nikakve zadrške kada je riječ o borbi hrvatskog naroda na strani antifašističke koalicije". No da predsjednica nije bespridržajno na strani antifašista, pokazalo se u istom razgovoru već u sljedećem odgovoru kada se založila za zakonsku zabranu imenovanja ulica i trgova imenom Josipa Broza. Tako će u znak sjećanja na pripojenje matici Hrvatskoj Rijeka, Istra i Dalmacija ostati bez spomena na zapovjednika vojske koja ih je oslobodila od fašizma.

>> Zavrtio ideju da iscijedi sve što može iz j.d.o.o.-a

>> Kupac za jahtu Malo vitra pojavit će se malo sutra

Komentara 10

Avatar mirica19
mirica19
10:36 08.05.2015.

Zanimljivo je kako njegovo izbjegavanje poreza nije diglo prašinu. On može, ali Predsjednicu treba osuditi?! Donaciju novca u humanitarne svrhe treba osloboditi plaćanja poreza. Ako ga ne plaćaju stranke, građni ne bi trebali pogotovo.

Avatar mirica19
mirica19
10:33 08.05.2015.

On je gubitkom na izborima nagrađen za svoj nerad. Nema se tu više što reći.

UI
Uvijek_iskreno
11:03 08.05.2015.

Gubitnik. Ništa od njega nije bilo niti će biti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije