Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBACIO OPTUŽBE

Pernar: Nisam vidio diplomu Vladimire Palfi, ali joj vjerujem. Upadate u riječ saborskom zastupniku

Ivan Pernar
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
05.10.2016.
u 22:31

"Nađite jednog političara koji je na zahtjev žute štampe pokazao svoju diplomu? Ja vas pitam!"

Izabrani saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar večeras je na televiziji N1 odbacio optužbe koje su se protiv njega i stranačkih kolega pojavile u javnosti.

- Te optužbe nemaju pameti. Ja da sad kažem da sam kupio samo jedan bicikl i to na račun stranke, jer svuda kuda idem, idem biciklom, a curi dao stari bicikl ništa to neće promijeniti u očima javnosti. Zanimljivo je što su sve drugi kupovali ženama, ljubavnicama... A meni se predbacuje bicikl - rekao je Pernar.

Na pitanje je li Vladimira Palfi završila fakultet rekao je: "Što se mene tiče, je." Voditelj emisije Pressing Petar Štefančić pitao ga je li vidio njezinu diplomu.

- Rekla je da mogu vidjeti. Nisam vidio, ali vjerujem na riječ. Nađite jednog političara koji je na zahtjev žute štampe pokazao svoju diplomu? Ja vas pitam! - rekao je Pernar.

Pernar je također rekao da ne vjeruje u pravni sustav ove zemlje, a na pitanje gdje je nestao Ivan Vilibor Sinčić rekao je da je nestao jer ga mediji napadaju. Štefančić ga je pitao zašto Sinčić nije išao predsjednici na konzultacije.

- Ide onaj kojem je to u tom trenutku najpraktičnije. Rekao mi je Sinčić "Ivek, odi ti" - rekao je Pernar.

Intervju je prošao u pomalo napetom tonu pa je Štefančiću u jednom trenutku dobacio: "Upadate u riječ izabranom saborskom zastupniku..."

- Ja ću otići ako ne želite razgovarati - rekao je Pernar.

>> Isprovociran Sinčić: Mediji žele smjestiti Pernaru aferu s maloljetničkom pornografijom

Komentara 64

UJ
ujko123
22:47 05.10.2016.

kakav pacijent...

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
22:42 05.10.2016.

Ovakvi zastupnici u Saboru su samo odraz trenutnog psihičkog stanja hrvatskoga naroda.

Avatar Idler 3
Idler 3
22:56 05.10.2016.

A to kdaj se predstavlja kak sabrski zastupnik....jel mu to dijagnoza >;-))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije