Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Vladimira Palfi predstavlja se kao diplomirana inženjerka građevine, a nije završila ni prvu godinu

Globus piše da ni na zagrebačkom, ni na osječkom Građevinskom fakultetu nije moguće ući u trag koji bi potkrijepio njezine tvrdnje
29. rujna 2016. u 13:14 67 komentara 31521 prikaza
Vladimira Palfi
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/4

Vladimira Palfi, izabrana saborska zastupnica Živog zida, predstavlja se kao diplomirana inženjerka građevine, ali Globus u ovotjednom broju piše kako ona zapravo uopće nema diplomu Građevinskog fakulteta.

Objava dolazi u vrijeme sukoba u Živom zidu i optužbi za autokratsko ponašanje Vladimire Palfi, za koju neki nezadovoljni članovi i bivši članovi kažu da zapravo upravlja strankom i svojim suprugom Ivanom Viliborom Sinčićem.

Globus piše da Palfi nije završila ni prvu godinu studija, a kamoli da bi uopće stekla zvanje diplomiranje inženjerke kao što javno tvrdi te da ni na zagrebačkom, ni na osječkom Građevinskom fakultetu nije tome moguće ući u trag da bi se potkrijepile njezine tvrdnje.

Zagrebački fakultet izvijestio je da u evidenciji nisu pronašli Vladimiru Palfi, a s osječkoga Građevinskog fakulteta stigao je odgovor da je Palfi bila upisana na prvu godinu sveučilišnog dodiplomskog studija u akademskoj godini 2002./2003., ali da nakon toga nema upisa niti je diplomirala.

>> Zastupnici Živog zida – tko je tko

>> 'Palfi ima tu 'seljačku crtu' koju ja nemam, a koja bi bila eksploziv u duetu sa mnom'

Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
 • glad:

  To je vjerodostojni Živi zid, hvala onima koji su dali glas Živom zidu, nažalost svaki komentar je suvišan. Ušla je u Sabor, imati će 17 000 kuna, a za 90% nas u Hrvatskoj to je nedostižan san. Diploma nije bitna ... prikaži još! za Sabor, bilo je ljudi koji se nisu znali niti potpisati pa su bili saborski zastupnici.

 • Avatar Idler 3
  Idler 3:

  Dajte-najte, za upad u Sabor ne treba ti diploma, ne treba nit stručnost, nit znanje, nit iskustvo, nit jezik, nit zdravstvena sposobnost, niit potvrda od suda, nit....nit....trebaš sam znat dobro lagat i natezat ofčice za vuha !!!

 • osica:

  L. ž e a ni ne trepne. "Bože moj kakve smo mi ov či ce na festivalu demokracije " ? Imamo tandem .... ... prikaži još! ? Imamo tandem ....