Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA DRUŠTVA

Italija: Masoni su masovno prisutni i u strankama i u vladi

Silvio Berlusconi
Foto: AFP
09.06.2010.
u 16:33

Rasprava na talijanskoj političkoj pozornici o pripadanju dvjema organizacijama započela je nakon što je Francesco Cossiga kazao kako među političarima ima mnogo masona i članova katoličke organizacije Opus Dei.

RIM – Unutar Demokratske stranke (PD), nastale od bivše Komunističke partije, ima oko 4000 masona od oko 600 tisuća upisanih članova. Masoni članovi PD-a su i na ključnim mjestima u stranci, a među njima je i veliki meštar masonske lože Grande Oriente d'Italia - Gustavo Raffi, koji kaže kako je i Mario Berlinguer, otac povijesnog čelnika talijanskih komunista Enrica Berlinguera, bio mason. Prebrojavanje pripadnosti masonskim ložama unutar PD-a započelo je nakon odluke stranačke jamstvene komisije kako se prije upisivanja u stranku svatko treba izjasniti pripada li i nekoj drugoj organizaciji.

Zapravo, rasprava na talijanskoj političkoj pozornici o pripadanju dvijema organizacijama započela je ovih dana nakon što je bivši predsjednik republike Francesco Cossiga kazao kako među političarima ima mnogo masona i članova katoličke organizacije Opus Dei. Demokratska stranka je sada usvojila svoj unutarnji zakon prema kojem svi koji se žele učlaniti u tu stranku trebaju prethodno izjaviti pripadaju li još kojoj organizaciji. Otvorena je velika polemika o tome može li se biti članom neke stranke i istodobno biti unutar neke masonske lože.

Mason je, na primjer, bio Giuseppe Garibaldi, ujedinitelj Italije, koja 2011. slavi 150. godišnjicu ujedinjenja. Sadašnji talijanski premijer Silvio Berlusconi je nakratko osamdesetih godina bio upisan u masonsku ložu P2 Licija Gellija, koja je imala subverzivne planove te je raspuštena. Masona i članova Opus Deia ima, dakle, među strankama oporbenog lijevog centra, kao i među strankama većinskog desnog centra. Postavlja se pitanje koju politiku provodi političar koji je ujedno i članom masonske lože ili Opus Deia.

Ključne riječi

Komentara 51

DS
druga strana
15:21 10.06.2010.

marrsijanac jasno je to sa infiltriranjem, izgradnja čeličnog zida 30 m pod zemljom na granici sa gazom od strane egipta je očit dokaz, nemislim ja na tu gamad ja tvrdim da postoje oni iskreni koji će promijeniti svijet, bitnaje svijest, inernet i mnoga literatura pruža informacije ljudima koje su dosad bile uskraćene, zbog posjedovanja medija od strane masona, njihova moć slabi upravo zbog kontrole medija

RE
rezonancija
10:39 10.06.2010.

Masoni su zapoceli sa kraljem salomonom...i gradnjom hrama u izraelu...koji je gradjen uz pomoc gospodara tame...prilikm gradnje zrtvovan je veliki broj robova na najbestijalniji nacin..tak da transfer negativne enegije bude sto veci...piramide su gradenje po istome nacrtu...samo puno ranije... broj 13 je zbroj stranica kocke koje iznose 12 plus tocka u sredini koja predstavlja zakljucanost u dimenziji...zato i je masonski znak kutnik koji predstavlja zakljucavanje energije u kocku..pod 90 stupnjeva...kompas predstavlja zakljucanost u dimenziji...najvise su ih \"provalili\"thomas jeferson i mark twain istinski sinovi svjetla koji su se ubacili u njihove najvece polozaje...masoni zaista imaju oko 50%ukupnog znanja dok ostali imamao oko 3%..

RE
rezonancija
16:46 10.06.2010.

Sunce radi na jednome jako cudnome principu...i zapravo je virtualni realitet u virtualnome realitetu konstruiran od tame...svjetlost...istinita svjetlost ima potpuno drugaciju dimenziju...ne djeluje kao ova radijacija sa sunca koja je zapravo stetna za dna...od koje dna mutira...a i dna je matrica umetnuta od darknessa radi lakse kontrole i manipulacije...prava bica svjetlosti nemaju dna...istinska bica svjetla sad ubrzavaju rotacije sunca tako da su radijacije extremno pvecane i unistavaju elektromagnetsko polje matrixa na planeti zemlji...i uskoro kada prasne kontrol-program darknessa ljudi ce potpuno biti izgubljeni.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije