Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sindikat vozača:

"Inspektor nas upozorio da ne smije svjedočiti jer ima dosje"

paravinja, presica, sindikat (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/5
Autori: sk/VLM, mzr/VLM
28.06.2011.
u 11:11

Sindikat hrvatskih vozača, kojem se Paravinja obratio za pomoć zbog problema na poslu, održao je konferenciju.

Dragan Paravinja u Hrvatskoj je istodobno radio za dvije tvrtke – Renato P. P. i Borna logistika, čulo se to na konferenciji Sindikata hrvatskih vozača kojima se Paravinja obratio za pomoć zbog problema na poslu.

– Mi smo svu potrebnu dokumentaciju proslijedili Državnom inspektoratu, Ministarstvu pravosuđa i policiji – kazao je Miljenko Gočin, predsjednik sindikata. Paravinja im se, dodao je, javio tvrdeći da mu je poslodavac, tvrtka Renato P. P., izdala lažnu potvrdu Pučkog otvorenog učilišta Marković u Karlovcu da je osposobljen rukovati viličarom. Taj su sporan dokument dostavili Ravnateljstvu policije. U dopisu policije Državnom inspektoratu iz veljače u povodu prijave Sindikata piše pak da će službenici Ravnateljstva policije to istražiti.

– Paravinja je s njima kontaktirao nakon što je obavio obavijesni razgovor u PP Obrovac zbog krivotvorene potvrde – rekao je Gočin i dodao da ih inspekcija Cestovnog prometa o ishodu prijava još nije izvijestila.

– Bili smo na sastanku s državnim tajnikom Ivicom Perovićem. Inspektor za Karlovac kazao nam je da moramo raditi drukčije i ne možemo inspekciji za svjedoka nuditi Paravinju jer se zna da ima krim-dosje – kazao je Gočin. Povratnu informaciju o krivotvorenju nije dobio ni ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta Dražen Cerovac.

– Krivotvorili su vrstu potvrde kakva se više ne koristi. Razgovarao sam tada s policijom. Sve se spustilo na Državni inspektorat, a zatim na Višu prosvjetnu inspekciju, koji su u ožujku obavili kontrolu. No, nitko mi se kasnije nije javio, ne znam tko stoji iza krivotvorenja – rekao je Cerovac.

Komentara 11

KU
kukuriku
12:11 28.06.2011.

..da je bija osta u Serbiji, nebi imali toliko \"vaznih\" njegovih problema.., a koje veze ima \"papir\" za viljuskara kada je ima sve vozacke-kategorije polozéne (ili kupljene priko-veze),..da nije to mozda \"Horoskopski\" uticalo na Silovanja i Ubistva ??...(zasto jednostavno nepriznate da su Balkanci-pokvareni i prosvirani,..\"i rijesen problem\"??)

ŠI
šimuka
12:12 28.06.2011.

Gospodo sindikalci,obratite se I. jOSIPOVIĆU ,zvanom nova pravda, on će vam sve pojasnit.

ZH
z.hanzek
00:20 02.07.2011.

Pa da. Milanovicu je ili prerano ili vec prekasno, pa nezna sta napraviti. Istrazno povjerenstvo bi bilo jedino rjesenje. Za to vrijeme ce Antonija otplivati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije