Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDNA OSOBA KRITIČNO

Incident na stadionu u Alabami: Izbila pucnjava tijekom srednjoškolske utakmice, četvero ozlijeđenih

Youtube screenshot
16.10.2021.
u 13:53

Više je osoba bilo uključeno u cijeli incident, no vjerojatno se radi o jednom napadaču

Tijekom srednjoškolske utakmice na stadionu u Alabami jučer je navečer došlo do pucnjave u kojoj su ozlijeđene četiri osobe

Tri muškarca i jedna žena odvezeni su u bolnicu, od kojih je jedna osoba u kritičnom stanju, prenosi CNN.

- Pucnjava se nije dogodila unutar stadiona, već ispred ulaza. Utakmica između dvije srednje škole odmah je zaustavljena, kazao je šef tamošnje policije Paul Prine. 

Policija prema dokazima pretpostavlja da je ukupno ispucano sedam metaka. Više je osoba bilo uključeno u cijeli incident, no vjerojatno se radi o jednom napadaču. 

Za napadačem se još uvijek traga, a svjedoci su kazali kako je najmanje dvoje ljudi pobjeglo s mjesta događaja bijelim automobilom. 

>> VIDEO Kaos u Saboru: Oporba zauzela govornicu, Raspudić je recitirao prvo pjevanje "Pakla"!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije