Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO JE POD NADZOROM POLICIJE

Napadač je bio čudak: Bio je uvijek sam, u dvorištu vježbao mačevanje a ocu prijetio ubojstvom

15.10.2021.
u 12:30

Espen Andersen Bråthen (37) koji je ubio petero ljudi u gradu Kongsbergu bio je čudak, susjedi opisuju da je u dvorištu vježbao mačevanje, a vlasti su ga istraživale jer su znale da je radikaliziran nakon što je prešao na islam

Komentara 2

NO
noufrks
20:01 15.10.2021.

Luđak je to odradio po filmu " Trebali bismo razgovarati o Kelvinu " . Tema nisu ni islamisti ni terorizam već poremećen um ...da ne prepričavam , ali uglavnom lik na kraju lukom i stijelom ubija članove obitelji, pa zatimm masovni pokolj po školi. Strava.

ST
Startrack
14:54 15.10.2021.

Cudak? Pa vidis mu na glavi daje na autizam spektru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije