Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća kod Županje

Ima ozljede opasne po život: Na 19-godišnjakinju naletio pijani vozač

Ilustracija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
22.08.2019.
u 13:36

Ona je bila na biciklu kada je na nju automobilom naletio 47-godišnjak iz Županje. Radi zadobivenih ozljeda 19-godišnjakinja je hitno prevezena u bolnicu u Vinkovcima odakle je prevezena u KBC Osijek

U prometnoj nesreći, koja se dogodila u srijedu oko 21 sat na cesti Županja – Štitar, teške tjelesne ozljede opasne po život zadobila je 19-godišnjakinja iz Štitara.

Ona je bila na biciklu kada je na nju automobilom naletio 47-godišnjak iz Županje. Radi zadobivenih ozljeda 19-godišnjakinja je hitno prevezena u bolnicu u Vinkovcima odakle je prevezena u KBC Osijek.

Iz policije navode kako je očevidom utvrđeno da je vozač automobilom upravljao pod utjecajem alkohola.

Komentara 1

AD
adrad
15:50 22.08.2019.

Oduzeti vozačku doživotno. I doživotno košenje trave i uređivanje oko ceste Županja - Štitar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije