Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RE/MAX Alive

Biciklističkom humanitarnom utrkom prikupljaju sredstva za istraživanje tumora kod djece

Garmin utrka
Foto: Promo
1/6
08.07.2016.
u 20:05

Partner akcije, već nekoliko godina zaredom, je Garmin Grupa koja koja podupire društveno odgovorno poslovanje te je prepoznala kakvu vrijednost za društvenu zajednicu ovaj projekt ima.

Humantirana akcija Alive Charity Foundation i ove godine prikuplja sredstva za istraživanje tumora kod djece kroz biciklističku utrku RE/MAX Alive.

Partner akcije, već nekoliko godina zaredom, je Garmin Grupa koja koja podupire društveno odgovorno poslovanje te je prepoznala kakvu vrijednost za društvenu zajednicu ovaj projekt ima.

Ove godine humanitarna utrka broji 29 biciklista koji zajedno sa pratećom podrškom prolaze 1000 km dug put kroz čak tri zemlje, a zaustavit će se u gradovima Zagreb - Ljubljana - Bled - Venezia - Bologna - Firenze - Montefiascone - Roma. 

Za datum izazova odabran je 8. srpnja s početkom u 8:30 sati u Zagrebu, ispred sjedišta tvrtke Garmin Hrvatska, na adresi Karlovačka cesta 4K. Cilj je prvog dana proći 145 kilometara, odnosno doći do sjedišta tvrtke Garmin Slovenija u Ljubljani. Potom nastavljaju putem Vatikana, a ondje planiraju stići za otprilike tjedan dana.

>> Biciklizam je strašno naporan, ali prvak se postaje samo glavom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije