Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o mlijeku....

HSS: Vlada je poručila građanima 'Kupujmo uvozno, naše ne valja'

Branko Hrg
Slavko Midžor/PIXSELL
10.02.2013.
u 10:37

Kao predsjednik HSS-a poručujem: više vjerujem hrvatskim proizvođačima nego prerađivačima i Vladi koja im pogoduje i zato ću piti hrvatsko "otrovno" seljačko mlijeko, a vi gospodo iz Vlade pijte "zdravo" uvozno, piše Hrg.

I Hrvatska seljačka stranka oglasila se o mliječnoj aferi. Kažu kako od Vlade nisu ni očekivali da će štititi domaće proizvođače!

- Ova Vlada jedino zna udarati po hrvatskom seljaku. Upućeni govore da se trajno mlijeko većinom muti od uvoznog mlijeka, dovezenog u Hrvatsku bez kvalitetnih kontrola. Ali kod problema koji se pojavio sa otrovnim mlijekom, naravno da nije krivo uvozno mlijeko, nisu naravno krivi ni oni koji su ga uvezli. Krivi su hrvatski seljaci, kažu iz Ministarstva koje treba brinuti o sektoru proizvodnje hrane. Ali ne kažu koja je to konkretna farma, nego okrivljuju sve proizvođače mlijeka, ističe šef stranke Branko Hrg u priopćenju i pita koliko se trajnog trajnog mlijeka muti od uvoznog mlijeka (posebno od mlijeka u prahu), a koliko od domaćeg mlijeka?

- HSS smatra da je aktualno vodstvo Hrvatske države već previše \"zamutilo\" situaciju sa hrvatskim proizvođačima mlijeka i nanijelo im ogromne štete. Ovakvim izjavama uništava se i ono malo hrvatske proizvodnje mlijeka jer se optužuje sve hrvatske proizvođače. Razlog? Naravno, uništavanje domaćeg u korist uvoza i ekstremnih zarada prerađivača. Stoga ponavljamo i prozivamo odgovorne u Vladi, odmah objavite tražene podatke!

Kao predsjednik HSS-a poručujem: više vjerujem hrvatskim proizvođačima nego prerađivačima i Vladi koja im pogoduje i zato ću piti hrvatsko \"otrovno\" seljačko mlijeko, a vi gospodo iz Vlade pijte \"zdravo\" uvozno, piše Hrg. 

>>Otrovano mlijeko ipak je hrvatsko!

>>\'Nije problem u domaćim farmama nego u uvoznom smeću\'

 

 

 

Komentara 16

VI
vital
13:02 10.02.2013.

vlada treba kriviti direktno hss, koji je izravno sa ministrima, a neizravno u koalicijama uzgajao ovakve seljačke trutine najmanje proteklih 12 godina na moj račun. Zapitaj se zašto su te seljčine ( i veliki broj forumaša ovdje) okrivile uvozno mlijekoijeko i koliko se vani dobija za klevetu (svaki cigo svoga konja hvali)?

KV
kviki111
13:41 10.02.2013.

U Sloveniji, Bosni i Mađarskoj su naši proizvodi 20 -40 posto jeftiniji pa ako želite kupovati "izvorno hrvatsko" kupujte u jednoj od tih triju država Sa gorivom dosta uštedite

Avatar comparator
comparator
14:50 10.02.2013.

Zašto propada poljoprivreda u Hrvatskoj ? Po mom mišljenju zato što nijedna stranka u seljacima ne vidi svoje glasače. Seljaci rado glasaju za komuniste koji ih kupuju nekim sitnim beneficjama kao što su poticaji . Seljačka stranka više ne postojii jer je jedinstvenost seljaka narušena velikom razlikom u standardima privređivanja pa oni veliki nemaju iste interese kao individualci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije