Naslovnica Vijesti Hrvatska

HEP-Toplinarstvo objavilo kada počinje sezona grijanja

HEP-TOPLINARSTVO će sutra započeti s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću
19. rujna 2017. u 15:30 1 komentara 9474 prikaza
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL

HEP-TOPLINARSTVO će sutra započeti s uključivanjem grijanja za približno 126.000 krajnjih kupaca u gradovima Zagrebu, Osijeku Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću, izvijestili su iz kompanije. 

Ivić Pašalić biznis s peletima Pašalić Hrvatskoj nudi jeftino grijanje

U novoj ogrjevnoj sezoni 2017./2018. grijanje će se najprije uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije.

HEP-TOPLINARSTVO d.o.o. poziva sve krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Ogrjevna sezona 2017./2018. završit će najkasnije 15. svibnja 2018. godine, sukladno vremenskim uvjetima, izvijestili su iz HEP-Toplinarstva. 

Tribina MOST-a na temu: Kako riješiti problem skupog grijanja u Velikoj Gorici Tribina Mosta 'Našli smo rješenje da računi za grijanje budu puno manji' grijanje GRAĐANI ISPAŠTAJU Velikogoričane šokirali visoki računi grijanja, a SDP i HDZ se prepucavaju tko je kriv za to 23.01.2017., Zagreb - Trznica Dolac zbog hladnoce ima malo prodavaca, te su cijene vise nego inace zbog vremenskih uvjeta.  Photo: Marko Lukunic/PIXSELL cijene lete u nebo Zagrepčani ogorčeni: Ne znam što se događa, ali stvarno su pretjerali!
Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • =):

    Sezona grijanja počinje kad mi račun za plin poskupi za 50%. Sunce im žarko!