Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nk osijek

HDZ: Profesionalne ugovore u NK Osijeku potpisivali su i rođaci

dragan kovačević
PIXSELL
17.08.2010.
u 12:10

Bivšem predsjedniku NK Osijeka i gradonačelniku Krešimiru Bubalu, koji je prozvao Mladež HDZ-a da stoji iza napada Kohorte, poručio je i da je ostavka kukavičluk te dovoljan dokaz da nije sposoban voditi ni klub, a ni grad.

Stvari će se u NK Osijeku napokon početi odmotavati, a u javnost početi izlaziti prljavi veš. Braća, sestre, rodbina potpisivali su ugovore kao profesionalci, a da nikad nisu zaigrali. Čija je to rodbina? Što je s novcem od transfera Vide? - prozvao je čelnik osječkog HDZ-a dr. Dragan Kovačević sada već bivše vodstvo NK Osijeka. O kome je točno riječ nije želio otkriti kazavši tek da je to inicijalna informacija za novinare koji će sami otkriti o kome je riječ.

Bivšem predsjedniku NK Osijeka i gradonačelniku Krešimiru Bubalu, koji je prozvao Mladež HDZ-a da stoji iza napada Kohorte, poručio je i da je ostavka kukavičluk te dovoljan dokaz da nije sposoban voditi ni klub, a ni grad.

- Krajnje je licemjerno reći da iza Kohorte stoji Mladež HDZ-a. Uvreda je to Kohorti koje ne treba uvlačiti u osječki politički klip i u njima tražiti alibi zbog čega se Osijek nalazi u takvoj situaciji. No, on uvijek i traži drugog za okriviti, a jučer je malo nedostajalo da krivom proglasi Vladu i premijerku. Zanimljivo je i da mu je nekoliko povika iz Kohorte bilo dovoljno da da ostavku, a nije se trznuo na 4000 potpisa građana za smanjenje cijena vrtića. Bahato je ostavio cijene - rekao je Kovačević zaključujući da Grad Osijek ne može prati ruke od kluba, dok god ga financira iz proračuna u omjeru većem od 50 posto. Poručio mu je i da se ne pokušava usporediti s Mamićem jer Osijek nije Zagreb, a on nije izabran na tu funkciju kao veliki nogometni znalac, niti ljubitelj kluba već političkim putem.

Dopredsjednik NK Osijeka i član Izvršnog odbora kluba, ali i dopredsjednik gradskog HDZ-a Petar Lagator kazao je, pak, da na dnevnom redu telefonske sjednice IO-a nije bilo riječi o mogućoj ostavci predsjednika kluba. To je, kaže, i njega iznenadilo, a on sam neće podnijeti ostavku već će pričekati da ga se razriješi 29. kolovoza na Skupštini nogometnog kluba. Saznanja, naglasio je, o profesionalnim ugovorima s rodbinom, nema. Međutim, ugovore su, kaže, uvijek potpisivali predsjednik i direktor NK Osijeka.

- Nikad nitko nije potpisao takav ugovor! Takva konstrukcija može se dogoditi samo u HEP-u u Zagrebu - odbacio je Bubalo Kovačevićevu prozivku.

Vezano uz transfer Domagoja Vide, dodao je, cijeli iznos sjeo je na račun NK Osijeka 15. srpnja, a novac se troši za plaćanje obveza koje klub ima. Grad Osijek, zaključio je, ima najjeftiniju potrošačku košaricu, a lako bi, dodao je, mogao prozvati i Vladu. Ona ne pomaže ni grad, ni klub. Za razliku od Zagreba.

Da nije istinita tvrdnja o lažnim ugovorima, rekla je i od jučer v.d. direktora NK Osijeka Valentina Koprivnjak.

Komentara 8

OB
-obrisani-
13:08 17.08.2010.

HDZ: Profesionalne ugovore u NK Osijeku potpisivali su i rođaci što nedvojbeno pokazuje da NK Osijek nije samo istinski hrvatski klub u kojem pre svega igraju hrvatine i neki slični hrvatinama nego je totalno rodbinski klub u kojem igra familija, dakle isključivo rođaci od istinskih hrvatina..

OB
-obrisani-
15:14 17.08.2010.

Profesionalne ugovore u NK Osijeku potpisivali su i rođaci---pa vidjeli kako to rade u HDZ pa krenuli i oni ,morali su od nekog prepisati domaču zadaču!

OB
-obrisani-
18:54 17.08.2010.

Pa kad je reketarska organizacija na vlasti u Osijeku zašto i NK Osijek nebi bio rodjački klub!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije