Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nk osijek
Povratak na članak

HDZ: Profesionalne ugovore u NK Osijeku potpisivali su i rođaci

Bivšem predsjedniku NK Osijeka i gradonačelniku Krešimiru Bubalu, koji je prozvao Mladež HDZ-a da stoji iza napada Kohorte, poručio je i da je ostavka kukavičluk te dovoljan dokaz da nije sposoban voditi ni klub, a ni grad.

Komentari 8

OB
-obrisani-
18:54 17.08.2010.

Pa kad je reketarska organizacija na vlasti u Osijeku zašto i NK Osijek nebi bio rodjački klub!

VL
OB
-obrisani-
13:08 17.08.2010.

HDZ: Profesionalne ugovore u NK Osijeku potpisivali su i rođaci što nedvojbeno pokazuje da NK Osijek nije samo istinski hrvatski klub u kojem pre svega igraju hrvatine i neki slični hrvatinama nego je totalno rodbinski klub u kojem igra familija, dakle isključivo rođaci od istinskih hrvatina..

VL
OB
-obrisani-
15:14 17.08.2010.

Profesionalne ugovore u NK Osijeku potpisivali su i rođaci---pa vidjeli kako to rade u HDZ pa krenuli i oni ,morali su od nekog prepisati domaču zadaču!

VL
BZ
Branko Zajec
15:30 17.08.2010.

Očigledno i u sportu smo dotakli dno, kada nam o poštenju govore ovi iz HDZ-a.

VL
Avatar lkis05@htnet-dsl
lkis05@htnet-dsl
16:45 17.08.2010.

Što se ljudi čude da jeHdz-takav -kakav je.Pa večina članovaje bila u kpj.Znaju oni kako se podmeću klipovi,kako rođacima pogodovati i td.Kažu prvo kada ti bace blato u lice .badava ti je brisati,samo još više ostaju mrlje.To radi večina u hdz-u.Pogledajte samo kako je Kosorka odjednom postala uzorita,ona nije znala za ovo,za ono,kak bi rkli zagorci je nutri je ,nutri.Tko će optužiti članove Hdz,Bajić,nepada mu napamet,zar da pljuje u zdjelu iz koje jede kako je slikovito rekla Jaca svom bratiću.Što se tiće nogometa,pa valjda je svima jasno dasmo svi u paklu samo je \"dinamo\"svetinja ,klub 100 godina tradicije,je lažu sam kak ih ni sramota.???

VL
MR
mravac
17:06 17.08.2010.

Ma to se skupljao novac za oslobođenje velikoga vođe Glavonje.!

VL
PO
power123
08:52 18.08.2010.

Stvari će se u NK Osijeku napokon početi odmotavati, a u javnost početi izlaziti prljavi veš.

VL
CA
cannibal
15:24 20.08.2010.

Hvala dragom Bogu da odoše ovi nesposobnjakovići. A lovu su već lagano prebacili. Samo čudno je jedno - Glas Slavonije, niti jednom nije pisao o aferi prikupljanja pomoći za glavaša, niti prikupljanja novca od strane jedne osječke podružnice (a što također nije provedeno kroz papire)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.