Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Gunja: Usmrtio ga automobil kad je izašao iz autobusa

školski autobus
Arhiv VL-a
17.09.2009.
u 15:29

16-godišnji učenik Obrtničko-industrijske škole u Županji preminuo je u vinkovačkoj bolnici dva sata nakon što ga je udario automobil.

GUNJA – Na 16-godišnjeg je učenika N. P. danas oko 12 sati naletio osobni automobil. Učenik se vraćao iz škole te je automobil naletio na njega dok je izlazio iz autobusa koji se zaustavio izvan autobusnog ugibališta. Od zadobivenih je ozljeda dva sata kasnije umro u vinkovačkoj bolnici.

Stradali je mladić iz Račinovaca i bio je učenik Obrtničko-industrijske škole u Županji. Nesreća se dogodila na predjelu Velebit smještenom na periferiji Gunje. Autobus „Čazmatransa“ koji je vozio na redovnoj liniji kretao se iz smjera Drenovaca, a umjesto na stajalištu zaustavio se 20-tak metara dalje, uz raskrižje od kojega vodi cesta prema Đurićima i Račinovcima.

N. P. je jedini na tome mjestu izašao iz autobusa i prolazeći s njegove stražnje strane htio pretrčati cestu kada je iz smjera Gunje naišao automobil marke „WV golf“ njemačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao državljanin BiH i udario ga.

Vozilom Hitne medicinske pomoći županjskog Doma zdravlja ozlijeđeni je učenik prevezen u Opću bolnicu Vinkovci gdje je preminuo u 14.10 sati.

Poginuli je mladić, kako se pretpostavlja, htio preći cestu kako bi na raskrižju autostopirao do kuće.

 

Ključne riječi

Komentara 3

TH
thevoice
17:16 17.09.2009.

mene su ucili da prije pretrcavanja ceste pogledam lijevo i desno vise puta!

MM
Mladen Miletić
19:47 17.09.2009.

Ponašanje u saobračju je sljedeče . Nikakovo pretrčavanje , prije prelaza ceste dobro pogledati ljevo i desno ! Bilo kako bilo istčao je pred auto. Njemačke registracije trebao bi znati propis iz Njemačke apsolutni oprez, na autobusnoj stanici ali poštoto autobus nije na autobusnoj stanici nema ni izlaska putnika ; a kamoli istrčavanja !

OB
-obrisani-
22:39 17.09.2009.

Tko je pametniji, Hrvati ili Slovenci??? Riješite ovaj test i saznajte --------> http://hr.test-iq.com/#111706

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije