Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz središnjice stranke poslana depeša

Građane uvjerite kako SDP zemlju gura naprijed, a ne nazad

Mihael Zmajlović
Foto: Nikola Čutuk/pixsell
03.03.2015.
u 21:00

Kažu kako je to rečenica koju je u posljednje vrijeme nekoliko puta izgovorio predsjednik stranke Zoran Milanović u kontekstu Vladinih poteza i politika poput otpisa dugova ili programa "Garancija za mlade"

– Zemlju guramo naprijed, a ne nazad, nije slogan koji ćemo koristiti u kampanji za parlamentarne izbore – tvrde u SDP-u. Kažu kako je to rečenica koju je u posljednje vrijeme nekoliko puta izgovorio predsjednik stranke Zoran Milanović u kontekstu Vladinih poteza i politika poput otpisa dugova ili programa "Garancija za mlade".

Ozbiljan posao

– "Zemlju guramo naprijed, a ne nazad" nije slogan koji je SDP izabrao za parlamentarne izbore. To su poruke premijera Zorana Milanovića koji poručuje da Vlada radi ozbiljan posao i kako su građani u fokusu naših nastojanja da zemlja ide naprijed – objasnio je Tomislav Korman iz Ureda za odnose s javnošću SDP-a.

Iako "Naprijed, a ne nazad" nije izborni slogan, tu ćemo rečenicu sve češće slušati od SDP-ovih ministara i ostalih stranačkih dužnosnika. Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović, govoreći neki dan o programima energetske učinkovitosti, rekao je da su oni "dio programa Vlade kroz koje zemlju guramo naprijed". Iz središnjice SDP-a stranačkim je dužnosnicima poslana "depeša" o ključnim komunikacijskim porukama koje trebaju naglašavati u svim svojim javnim nastupima s ciljem da građane uvjere kako SDP "zemlju gura naprijed, a ne nazad".

Porezne izmjene

Stalno trebaju naglašavati da Hrvatska izlazi iz recesije, da je lani rasla industrijska proizvodnja i izvoz, da je turista lani bilo 5,1 posto više nego godinu prije... SDP-ovci u javnim nastupima moraju stalno isticati da je njihova vlada zaslužna što su građanima plaće porasle 3,4 posto zbog poreznih izmjena. Posebno često trebali bi promovirati program "Garancija za mlade" i naglašavati da je u tri godine stopa nezaposlenosti mladih smanjena za gotovo 20 posto.

>>Zmajlović želi sa 600 milijuna generirati 1,5 milijardi kn investicija

>>Nedostaje nam inspektora za sva ilegalna odlagališta

Komentara 21

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
21:18 03.03.2015.

Prestanite lagati ovaj napaćeni narod! nemate to pravo!!!

NJ
njoj
22:02 03.03.2015.

Da je to istina ne bi nikoga trebali uvjeravati, ovako ni uvjeravanje im nece pomoci!

DU
Deleted user
21:37 03.03.2015.

Zemlju ste gurnuli nazad! Prošlo svršeno vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije