Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mihael Zmajlović

Nedostaje nam inspektora za sva ilegalna odlagališta

Mihael Zmajlović
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
01.03.2015.
u 00:05

Kazao je i da problem ilegalnih odlagališta postoji u cijeloj Hrvatskoj, ali da država nema dovoljno inspektora koji sve to mogu pokriti

        Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović osobno će provjeriti je li bilo propusta vezanih za divlje odlagalište građevinskog otpada pokraj Dubrovnika, koje gori danima. Upozorio je da će vlasnik zemljišta na kojem se nalazi odlagalište odgovarati sukladno zakonu.

Kazao je i da problem ilegalnih odlagališta postoji u cijeloj Hrvatskoj, ali da država nema dovoljno inspektora koji sve to mogu pokriti.     

>> Zmajlović želi sa 600 milijuna generirati 1,5 milijardi kn investicija

Komentara 16

NI
ninja72
07:04 01.03.2015.

Kako ste sposobni naci cete vi sebi podobne za ta radna mjesta.

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
00:14 01.03.2015.

Ali zato ne ne dostaje tuševa na vrhu staklene piramide. Kad završava masonijada u Hrvatistanu? Nikada?

Avatar Baroudeur
Baroudeur
09:14 01.03.2015.

Imamo inspektora za sve ali kod nas, nikad dovoljno! To su takve"demokracije" gdje ti je drzavni aparat veci nego normalna proizvodnja i radnici. Sve trebas kontrolirati ali lopovluk i korupciju ne, ne. Za to nema inspektora jer inspekcija tu gdjee je najpotrebnija nije moguca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije