Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DETALJI

Gdje je zapeo slučaj s demoliranjem benzinske? Djelatnica koju je Bočkaj zgnječio otkrila neugodne detalje

28.12.2021.
u 12:23

Nogometaš Petar Bočkaj (25) napustio je NK Osijek i postao najjače ovogodišnje pojačanje u Dinamu. No, "Pero Bombardero", kako ga navijači zovu, u grad na Dravi trebao bi se svakako vratiti 2. veljače, kada mu ispočetka počinje suđenje jer se pijan svojim Mercedesom zabio u prodajni prostor benzinske pumpe u Osijeku 1. ožujka 2019..

Komentara 30

TO
tomotomo
13:11 28.12.2021.

Eto,potpisao za Dinamo i sad je Bočkaj "kriminalac",a kad je igrao za Osijek bio je "dobro dijete" kojega bi svaka majka željela za zeta

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
13:27 28.12.2021.

1.ozujka 2019..je ušao autom u benzinsku te tek sada kada je potpisao za Dinamo, jos malo pa 3 godine nakon događaja Bočkaj postaje kriminalac, problematični karakter i bezočni gad...Ok...a kada kreće seciranje nogometnih kvaliteta? Ako je i od VL previše je..

ST
stefj
13:08 28.12.2021.

Ha, ha, dok nije došao u Dinamo, sve je bilo u redu, a sada ga za kaznu treba deseterostruko osuditi... Eh, iz aviona se vidi za koga mediji navijaju, toliko o objektivnosti. Ili bolje reći protiv koga... Tipičan primjer medijskog linča...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?