Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pucao u mladića

Ovo je muškarac kojeg traže sve policijske snage u Trogiru: 'Ako ga vidite, ne približavajte mu se'

Branko Mamić
Foto: PU splitsko-dalmatinska
1/4
29.06.2023.
u 15:23

Okidač za pucnjavu u Trogiru navodno je bila ljubomora. Bivši policajac mislio je da je mladić ljubavnik njegove supruge

Policija je objavila fotografiju muškarca koji se dovodi u vezu s događajem u kojem je  iz vatrenog oružja ozlijeđen muškarac i ostvarena su obilježja kaznenog djela Ubojstvo u pokušaju. "Također, u ovom trenutku raspolažemo s informacijama da osoba koristi osobna vozila i to automobil marke BMW X5, crne boje  registarske oznake ST8124K  i motocikl Piaggio FLY registarske oznake ST5691Z.

Pozivamo građane ukoliko imaju saznanja o  osobi s fotografije ili znaju gdje se on nalazi ili ukoliko su vidjeli naprijed navedena vozila da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili da se jave na broj telefona 192. Također, pozivamo građane da se ne približavaju osobi ukoliko ga uoče, nego da odmah pozovu policiju", napominju u policiji.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-maila: splitsko-dalmatinska@policija.hr

Kako se neslužbeno doznaje, osumnjičeni je Branko Mamić, bivši policajac. Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje, okidač za pucnjavu bila je ljubomora. Mamić je navodno sumnjao da je mladić ljubavnik njegove supruge jer je prije nekog vremena na njenom mobitelu našao emotikone srca. Ipak, po istim pričama, mladić nije imao nikakve takve ili slične aspiracije prema Mamićevoj supruzi već se sve svodilo na prijateljske odnose, piše dalje Slobodna. Umirovljeni policajac nedavno je izašao iz istražnog zatvora u kojem je bio zbog obiteljskog nasilja. I tada je okidač bila ljubomora.  Nakon izlaska, dobio je mjere zabrane približavanja i kontaktiranja sa suprugom čega  navodno i pridržavao.  

Kako lokalni portali pišu, ozlijeđeni (32) je kritično.

''Danas, 29. lipnja 2023. godine oko 12:15 u Trogiru iz vatrenog oružja ozlijeđen je muškarac. Vozilom hitne pomoći odvezen je u splitsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć. U ovom trenutku tragamo za počiniteljem i provodimo istraživanje. Mjesto događaja je osigurano i obavit će se očevid'', objavili su iz splitsko-dalmatinske policije.

Situaciju iz minute u minutu pratite OVDJE.

Komentara 21

Avatar raco
raco
15:49 29.06.2023.

policajac u BMW X5 se vozi?

Avatar morski
morski
16:16 29.06.2023.

Zamisli samo šta je taj radio dok je bio policajac ??? Dok je imao moć!!!

DU
Deleted user
17:03 29.06.2023.

Ako ga vidite 1 - nemojte mu se približavati. 2 - pravite ste da ste već mrtvi. 4 - izbjegavajte izravan pogled u oči. 3 - ne radite nagle pokrete. 4 - ispustite u njegovoj blizinu novčanicu od 50-100 eura. Dok se bude saginjao popnite se na najbliže drvo. 5 - ne zovite policiju jer će vjerojatno prvo privesti vas. 6 - recite mu da ne poznajete njegovu suprugu niti znate da ima crvene gaćice ni da je sama srijedom navečer kod kuće dok je on na utakmici i nikad joj niste slali poruke na A1 broj, samo na onaj od T-coma i to je bilo razmjenjivanje recepata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije