Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na terenu sve raspoložive snage

FOTO Detalji užasa u Trogiru: Ljubomorni bivši policajac pucao u mladića zbog poruka na mobitelu?

U Trogiru upucan čovjek, policija traži napadača
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
29.06.2023.
u 21:07

Kako se neslužbeno doznaje, muškarci su se posvađali, nakon čega je vozač motocikla zapucao na muškarca koji je sjedio u automobilu sa spuštenim prozorom

Muškarac na motociklu danas oko podneva u Trogiru upucao je muškarca koji je s otvorenim prozorom sjedio u automobilu. Svemu je navodno prethodila svađa. Napadača u bijegu navodno traže sve raspoložive snage. Lokalni portali neslužbeno doznaju da je napadač bivši policajac te da je okidač za zločin ljubomora.

Tijek događaja pratite iz minute u minutu.

21:05 - Policija i specijalci nalaze se u Trogiru, Čiovu i okolici. Napad se dogodio nekoliko stotina metara od policijske postaje. Mještani su kazali kako je ozlijeđeni mladić govorio da mu je osumnjičeni napadač i ranije prijetio, navodi Dnevnik Nove TV.


21:02 - Kako neslužbeno doznajemo, 55-godišnjak je prije ovog kaznenog djela ubojstva u pokušaju, bio u pritvoru mjesec dana zbog obiteljskog nasilja kojemu je povod bila ljubomora. Napao je, navodno, suprugu okrivljujući je za prijevaru, pa ju je i fizički ozlijedio spornoga dana te joj je i pucao pored glave iz pištolja koji je legalno posjedovao

>>OPŠIRNIJE


VEZANI ČLANCI:

15:39 "Danas smo u 12:30 primili osobu s prostrjelnim ozljedama. Na hitnom kirurškom prijemu su obavljene dijagnostičke i početne terapijske mjere tako da je bolesnik na daljnje liječenje primljen na jedinicu intenzivne njege KBC-a Split. On je stabilno. Ozljede su teške, nije u ovom trenutku izravno životno ugrožen, ali vrijeme će pokazati što će biti dalje", rekao je dr. Joško Juričić, voditelj kirurške službe KBC-a Split.


15:23 Policija je objavila fotografiju napadača. Pogledajte je OVDJE


14:27 Slobodna Dalmacija piše kako se liječnici bore za život ozlijeđenog muškarca koji ima 32 godine. Također pišu kako je bjegunac i dalje naoružan pa je policija pružila zaštitu onima za koje postoji bojazan da bi mogli postati iduća meta. Neki su dovedeni u postaju, drugi evakuirani iz svojih stanova. Okidač za pucnjavu je, prema njihovu pisanju, ljubomora. Sve o mogućem motivu čitajte OVDJE.


14:10 Policija navodno raspolaže identitetom osumnjičenog. Na terenu su sve raspoložive snage. Kako neslužbeno doznaje Dalmatinski portal, radi se o bivšem policajcu koji je već privođen radi obiteljskog nasilja i nesuglasica sa suprugom. Teško ranjeni muškarac prebačen je u splitsku bolnicu. Stanje mu je kritično i u ovom trenutku nije izvjesno hoće li preživjeti.


12:45 Kako se neslužbeno doznaje, muškarci su se posvađali, nakon čega je vozač motocikla zapucao na muškarca koji je sjedio u automobilu sa spuštenim prozorom. Ubrzo nakon toga napadač je pobjegao, neslužbeno se doznaje, a promatrači su pozvali hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, pišu 24sata.


12:30 Danas oko podneva u Trogiru jedan muškarac upucao je drugog. Policija je u potrazi za napadačem, a očevid je u tijeku. Muškarac je nakon pucnjave pobjegao na motoru, dok je upucani muškarac prevezen u bolnicu.

''Danas, 29. lipnja 2023. godine oko 12:15 u Trogiru iz vatrenog oružja ozlijeđen je muškarac. Vozilom hitne pomoći odvezen je u splitsku bolnicu kako bi mu se pružila liječnička pomoć. U ovom trenutku tragamo za počiniteljem i provodimo istraživanje. Mjesto događaja je osigurano i obavit će se očevid'', objavili su iz splitsko-dalmatinske policije.

>> VIDEO Opelješili trgovinu s mobitelima u samo 2 minute: 'Ne znam hoće li ih naći, bili su uigrani'

Komentara 12

JO
JOZO
18:15 29.06.2023.

Ljubomora, teška psihoza. Ona bosanska "Krečo Hakija presudila mu čakija".

BR
Brdo
14:50 29.06.2023.

Cemu bijeg? Pa kao bivsi policajac bi trebao znati da su mu sanse da ne bude uhvacen skoro nikakve, nije on krupna zvjerka pa da se policiji da smjernica kako da ga ne uhvati.

PO
Poletarac101
14:03 29.06.2023.

Više Info ima u Velikom Bleku...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije