Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetio oružjem

Drama u Osijeku: Policija lovila razbojnika koji je opljačkao mjenjačnicu

Ilustracija
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
13.01.2022.
u 16:54

Sve je počelo kada se 36-godišnjak obratio djelatnici mjenjačnice u trgovačkom centru u Osijeku te zatražio promjenu većeg novčanog iznosa unutar prostorije mjenjačnice

Prava drama zbivala se u četvrtak oko 11 sati u jednom trgovačkom centru u Osijeku. Sve je počelo kada se 36-godišnjak obratio djelatnici mjenjačnice u trgovačkom centru u Osijeku te zatražio promjenu većeg novčanog iznosa unutar prostorije mjenjačnice.

- Nakon što ga je djelatnica pustila u unutrašnjost mjenjačnice i priredila novac za zamjenu, 36-godišnjak je zaprijetio djelatnici vatrenim oružjem te ukrao veću količinu novca kojeg je stavio u ruksak i krenuo bježati. U bijegu s ukradenim novcem, razbojnika je pokušala spriječiti djelatnica mjenjačnice i zaštitar koji se našao u blizini, ali je počinitelj odgurnuo djelatnicu i zaštitara te pobjegao s ukradenim novcem - navodi policija.

Brzom intervencijom policijskih službenika, dodaju, razbojnik je pronađen u blizini mjesta događaja s ukradenim novcem i vatrenim oružjem te je uhićen i doveden o prostorije PU osječko-baranjske na kriminalističko istraživanje.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije