Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŽAS U NJEMAČKOJ

Djevojčica (13) izgubila život zbog TikTok izazova, roditelji su pronašli snimke na mobitelu

FILE PHOTO: Illustration shows TikTok app logo
Foto: DADO RUVIC/REUTERS
1/3
23.05.2024.
u 10:46

Tragedija je pogodila okrug Kassel u Njemačkoj, gdje je preminula 13-godišnja djevojčica nakon sudjelovanja u opasnom online izazovu

U okrugu Kassel u Njemačkoj je preminula 13-godišnja djevojčica nakon što je htjela sudjelovati u TikTok izazovu. Naime, radi se o tzv. Blackout-Challengeu. U izazovu se sudionici pokušavaju ugušiti dok se ne onesvijeste, piše Fenix magazin. Prema snimkama koje su pronađene na njenom mobitelu, djevojčica je to pokušala nekoliko puta.

Članovi obitelji su djevojčicu pronašli u besvjesnom stanju u njenoj sobi, stoji u policijskom priopćenju. Hitna pomoć nije uspjela spasiti život 13-godišnjakinje, već je liječnik mogao samo konstatirati smrt djevojčice.

Slučaj se dogodio krajem travnja, no Državno tužiteljstvo je tek nedavno objavilo vijest. Naime, mnogi mladi ljudi i djeca sudjeluju u ovom izazovu koji je već odnio nekoliko života diljem svijeta. 

POVEZANI ČLANCI:

VIDEO Kineske vojne vježbe oko Tajvana

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije