Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBJEGNUTA TRAGEDIJA

Detalji nesreće u Osijeku: Jurio BMW-om pa se zabio u autobusnu stanicu, troje ljudi ozlijedio

Kaos u centru Osijeka: BMW-om pokosio autobusnu stanicu,
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/12
28.01.2023.
u 09:03

Ozlijeđeni putnici prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek

Osječane je zgrozila prometna nesreća u kojoj su u petak oko 19 sati ozlijeđene tri osobe kada je mladić BMW-om udario u autobusno stajalište u Ulici Hrvatske Republike u samom srcu grada. Pukom srećom, nije bilo težih posljedica.

- Do prometne nesreće došlo je kada je 22-godišnjak, uslijed neprilagođene brzine kretanja, udario automobilom u autobusno stajalište, pri čemu je naletio na tri putnika koji su se u tom trenutku nalazili na stajalištu. Ozlijeđeni putnici prevezeni su u Klinički bolnički centar Osijek - izvijestila je PU osječko-baranjska.

Prema informacijama iz bolnice, osobe su lako tjelesno ozlijeđene.

 

 

Komentara 4

Avatar HajdukLika
HajdukLika
11:35 28.01.2023.

Kad nepismeni turboglupani sjednu u BMW, uvjereni da zakoni fizike više za njih u tom trenutku ne postoje … Nije BMW kriv što ga i bagra voli.

BP
Besposlen pop
09:27 28.01.2023.

Naravno, vozač BMW-a. Uništit će brend, najgori i najbezobrazniji vozači

SA
sargu123
09:41 28.01.2023.

Kaj opet BMW? Pa kako to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije