Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Klimatski kataklizmičari spašavajući planet uništavaju čovjeka

djeca
Damir Spehar/PIXSELL
31.07.2021. u 14:39

Tadašnje užasavajuće „globalno zatopljenje“ preraslo je u današnje, ništa manje opasne, „klimatske promjene“, a da se pritom u političkom prostoru nikad nije povela ozbiljna rasprava o promašenosti nekadašnjih zloslutnih predviđanja. Kampanja zastrašivanja nastavlja se bez prestanka i kritičkog odmaka.

Komentara 143

Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
14:55 31.07.2021.

Oprostite, Imate boljih kolumnista,

HU
Hubrvi
17:18 31.07.2021.

Hrvateki znaju sve. Pogotovo obi poput ovog novinarcica i njegovih pratilaca na portalu, svih sa IQ-om od negdje 20 do 25. Kada taj novinar prostire svoje teze o klimatskim promjenama, teze koje su jednostavno glupe, pa mu to odobravaju njegovi pratioci koji su jos uvjek uvjereni, da je zemlja ravna, onda se tome ne treba nista dodati.

ST
starwars
15:16 31.07.2021.

Sad će mi reći da sam radikalan, ali kolumne ne bi trebali pisati ljudi s niskim IQ ili vjerski fanatici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije