Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUŽNA AFRIKA

Danac u hladnjaku držao dijelove ženskih genitalija

hladnjak
Foto: Britta Pedersen/DPA/PIXSELL
19.09.2015.
u 15:16

Policija je u kući također otkrila i anestetik i ostali kirurški pribor

Južnoafrička policija uhitila je Danca nakon što su u njegovoj kući pronađeni dijelovi ženskih genitalija, prenosi The New York Times.

Danac (58) uhićen je u četvrtak u svojoj kući u kojoj je u hladnjaku u plastičnim vrećicama pronađen 21 dio ženskih genitalija. Policija je u kući također otkrila i anestetik i ostali kirurški pribor.

Muškarac, inače vlasnik trgovine oružjem u gradu Bloemfonteinu, otkriven je nakon što je policiju upozorila jedna njegova žrtva, a policija je i druge žene koje je napao pozvala da se jave.

>> Žena znala da reže spolovila, na poslu je pijan padao preko tijela

Komentara 2

SA
samoborka
16:16 19.09.2015.

Poštujmo različitosti. Tko smo mi da sudimo o seksualnim sklonostima ovog i ikojeg čovjeka. Ista prava za sve! Tko ne misli tako je zadrti balkanski klerofašist.

Avatar Koncentriran
Koncentriran
19:08 19.09.2015.

Jel stvarno bio Danac? Ono pravi Danac ?Ne onaj za Dokumentina .Molim VL da potvrde točnije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije