Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
famozni upad u Kongres

Dan kada je počeo kopnjeti američki utjecaj u svijetu

05.01.2022.
u 22:02

Kobnoga 6. siječnja 2021. godine horde su upale u sveto mjesto američke demokracije, u potpunom kaosu koji je nastao smrtno je stradalo pet osoba

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar kenshi
kenshi
22:13 05.01.2022.

Dan kada je počeo propadanje Amerike je kada su Bidenovi demokrati izvarali Američki narod i instalirali lažnog predsjednika nakon masovne krađe glasova.

LI
Likmaznj
00:13 06.01.2022.

Sve je ovo predstava za javnost, Kina preuzima vodstvo u svijetu jer to nekome odgovara, svijet ce se ugledat na Kinu i imat cemo socijalni kredit, diktaturu, tiraniju, bezbroj kamera za raspoznavanje lica itd. Uglavnom koračamo u svijet bez slobode.

DU
Deleted user
22:30 05.01.2022.

Hocete reci da su oni zbog gubitka utjecaja poceli trovati svijet?I voditi ekonomiju u kameno doba,jer ih je Kina pobjedila u njihovim pravilima igre?Strasno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?