Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI PREDSJEDNIK

Bush optužuje Ruse za miješanje u izbore: 'Putin je brilijantan taktičar'

George Bush
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/4
08.02.2018.
u 13:53

Kremlj je u više navrata opovrgnuo optužbe američkih obavještajnih dužnosnika

Bivši američki predsjednik George W. Bush optužio je Rusiju da se uplitala u predsjedničke izbore koji su se održali 2016. godine.

Bush je optužbe iznio na poslovnoj konferenciji u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, gdje je dodao i kako postoje jasni dokazi ruske umiješanosti, no smatra da je upitno je li to utjecalo na ishod izbora. Rekao je kako je to opasno za demokraciju bez obzira na to jesu li utjecali na ishod. Dodao je kako su istu stvar napravili tijekom hladnog rata, prenosi Jerusalem Post.

– Putin je brilijantan taktičar koji ima sposobnost da otkrije slabost i iskoristi je – rekao je Buš.

Kremlj je u više navrata opovrgnuo optužbe američkih obavještajnih dužnosnika o uplitanju u strane izbore, uključujući i ove predsjedničke održane 2016. godine.

Pogledajte i galeriju: Putin golog poprsja usred noći ušao u ledeno jezero

George Bush
1/8

Komentara 18

LU
Lujo123
14:06 08.02.2018.

a jeste našli pravoga za pitati! Pa ta famiija buš su potpuni idioti, lažljivci i ubojice. Koliko je milijuna ljudi stradalo radi njihove gramzljivosti i retarda!

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
14:01 08.02.2018.

Ovaj je gori od Keruma.

Avatar Pinokio
Pinokio
14:09 08.02.2018.

Ja mislim da Bush nema sposobnost da procijeni tko je briljantan takticar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije