Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO IZNENAĐENJE

Brač: Vratio se s plaže i pronašao izbušenu gumu i udaren branik

Foto: Čitatelj 24 sata
17.08.2020.
u 12:18

Pored mene je bio čovjek s autističnim djetetom i invalidskom naljepnicom na automobilu. Morao je ondje stati jer mu je bliže prilaz moru i nema gužve, rekao je turist.

Izbušena guma i izgrebani branik automobila dočekali su razočaranog turista koji se u nedjelju vratio s plaže nedaleko od Zlatnog rata na Braču.

- Vraćali smo se u nedjelju s plaže, nedaleko od Zlatnog rata na Braču kad nas je dočekala 'predivna' poruka. Na ugibalištu prije parkinga koji masno naplaćuju svima su izbušili gume. Samo zato što smo pronašli mjesto u hladu koje nije privatno i ne postoje nikakve table da je parkiranje zabranjeno - javio se za 24 sata razočarani turist s Brača. 

Oko 19 sati javio je policajcima za problem i kaže kako su mu rekli da je on šesti u nizu koji se javio s jednakim problemom.

- To vam je sve bilo na ugibalištu poslije zavoja za Zlatni Rat, na glavnoj cesti prema Murvicama. Pored mene je bio čovjek s autističnim djetetom i invalidskom naljepnicom na automobilu. Morao je ondje stati jer mu je bliže prilaz moru i nema gužve. Možete misliti kako je tek njima bilo - ispričao je ljuti turist. 

Iz splitske PU su potvrdili kako su u nedjelju imali dvije dojave na području Bola, zbog probušenih pneumatika na parkiranim vozilima. No, u oba slučaja je riječ o nedjelu koje se progoni po prijedlogu oštećene osobe, ne po službenoj dužnosti.

Ključne riječi

Komentara 19

KO
Kokoiduhovi
12:42 17.08.2020.

Neobično kako kod nekih problema, svi peru ruke i prebacuju krivnju i progon na oštećenika! Parkiranje mora biti uređene gradskim/općinskim odlukama. Prometni propisi u nadležnosti su MUPa. Znači, sve protivno tim propisima Mora riješiti bilo grad / općina / MUP.P. Kakvi sami građani da podnose prijave? Zašto nemate kamere?! zašto nemate učestale ophodnje policije i komunalnih redara? Najlakše je prevaliti na građane koji vas plaćaju. Sramota.

DU
Deleted user
19:39 17.08.2020.

Takva je država, kad treba zaštiti onoga tko uredno plaća porez otkantaju te. Da netko kojim slučajem nalupao delikventa koji bušio gume.... eeee onda bi se policija aktivirala taj čas, strpala te u bajbukanu i našila ti kaznu da uzimašš kredit. Pouka... kriminal je zakonom zaštićen!

HR
hr76
19:01 17.08.2020.

Koja je razlika ako se postupa po prijedlogu oštećene osobe, a ne po službenoj dužnosti? Tu razlike ne smije biti ako je šteta učinjena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije