Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAŠNA PRIČA IZ AMERIKE

Roditelji monstrumi krivi za ubojstvo djeteta koje su maltretirali zbog debljine

KSNW
17.04.2019.
u 13:44

Sutkinja je ostala u šoku nakon čitanja nalaza autopsije gdje je bilo navedeno da je u vrijeme smrti dijete imalo slomljena rebra, zarezanu jetru i nagnječenu lubanju

Iz Amerike stiže tužna priča o roditeljima monstrumima koji svoje frustracije iživljavaju na nemoćnoj djeci. Bivši igrač američkog nogometa Cierre Wood koji je igrao za Houston, New England, Buffalo i kanadsku nogometnu ligu optužen je za zlostavljanje i ubojstvo petogodišnje kćeri svoje djevojke u Las Vegasu.

28-godišnji nogometaš i njegova tri godine mlađa djevojka Amy Taylor uhićeni su nakon što je petogodišnja La'Ryah Davis pronađena u stanju bez svijesti u majčinoj kući 9. travnja. Nekoliko sati kasnije, djevojčica je preminula u bolnici zbog posljedica teških ozljeda

Prema policijskom izvješću Wood je djevojčicu tjerao da trči po stanu i radi čučnjeve jer je mislio da je predebela. Jednom joj je majka sjela na želudac kako bi ju kaznila jer nije pravilno izvodila vježbe.

Sutkinja je ostala u šoku nakon čitanja nalaza autopsije gdje je bilo navedeno da je u vrijeme smrti dijete imalo slomljena rebra, zarezanu jetru i nagnječenu lubanju. Samim time, njezina smrt proglašena je ubojstvom, prenosi Daily Mail.

Jamčevina za par je odbijena, a Wood je od prije poznat policiji zbog optužbi za zlostavljanje i zanemaravanje djece.

U subotu je u kalifornijskom parku Sonori održano bdjenje za malu La'Rayah koja je u veljači napunila pet godina. Spomenik sa slikama bio je okružen brojnim svijećama poslaganim u obliku srca. 

Djevojčica je živjela naizmjence u Kaliforniji s ocem Danaunom Davisom i u Nevadi s majkom Amy Taylor.

- Tragično je to što je njezin život bio pred njom. Ne može biti da je više nema. Ne mogu je više nazvati. Nikada nisam mislio da ću sahraniti svoje petogodišnje dijete - rekao je devastirani otac za lokalne medije.

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
16:51 17.04.2019.

u zatvor i bacit ključ!katastrofa!

PA
Pajkoslava2
15:41 17.04.2019.

kakvo djubre moras bit za tako nešto napravit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije