Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi posao

Bivša Vukelićeva tajnica od danas glasnogovornica Inkasatora

daliborka jurković
Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
17.01.2011.
u 12:23

Daliborka Jurković novo radno mjesto ima u poduzeću u vlasništvu Grada Karlovca.

Daliborka Jurković, donedavna tajnica kabineta ministra obrane Branka Vukelića, od danas je na radnom mjestu glasnogovornice Inkasatora.

Riječ je o poduzeću u vlasništvu grada Karlovca, koje se u javnosti ljetos često spominjalo nakon što je u njemu posao dobio Matija Perković, gradski vijećnik i odnedavno bivši predsjednik Mladeži HDZ-a.

I Daliborka Jurković karlovačka je gradska vijećnica te predsjednica Kluba vijećnika HDZ-a.

Komentara 9

DU
Deleted user
13:39 17.01.2011.

Da netko u gradu želi racionalno poslovati zatvorio bi Inkasator . Oni samo skupljaju gradske račune i šalju ih na adrese korisnika. Malo kvalitetnija privatna tvrtka sa 2 zaposlena i jedan ugovor sa bankom o nenaplaćivanju provizije riješili bi nas 40-tak političkih (HDZ-ovih , ali i SDP-ovih) podobnika koji rade u ovoj tvrtki i uštedili lovu i nama koji plaćamo račune (2.5 kuna mi uzmu za manipulativni trošak - ni oni ne znaju za što svaki mjesec) i gradu. Ovako živjela Birokracija. Siguran sam da se i Tito i Pavelić ne bi sjetili ovako birokracijski organizirati. Podignite još cijene vrtićima i benzinu da napunimo svi zajedno proračun pa da banda na svim razinamam ima za trošiti.

DU
Deleted user
13:56 17.01.2011.

Čovjek se zapita kako se do sada ova gradska firma uspjela održati na tržištu bez glasnogovornika....

TA
tatamlata
13:02 17.01.2011.

Bogata firma valjda...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije