Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak

Bajs prisegnuo i postao vijećnik Županijske skupštine BBŽ-a

damir bajs (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/4
13.03.2012.
u 15:13

Bivši ministar turizma svečanom je prisegom i formalno aktivirao svoj mandat vijećnika Županijske skupštine.

– Kao što vam je poznato, odmah nakon parlamentarnih izbora najavio sam da ću se vratiti u lokalnu politiku i sada sam to i učinio – kazao je Damir Bajs nakon što je na današnjoj Županijskoj skupštini svečano prisegnuo i time i formalno aktivirao svoj mandat vijećnika Županijske skupštine BBŽ-a. Što se pak tiče svojih budućih poteza i bliske političke budućnosti, kratko je kazao da je on i dalje saborski zastupnik i to je jedino što zasada može reći.

Na novinarski upit da su posljednjih dana mnogi zabrinuti za njega i njegovu budućnost, kratko je poručio da je bolje da se brinu o životnom standardu građana, a ne o sudbini političara. Na konkretno pitanje od čega će živjeti nakon što prestane primati dužnosničku plaću, kazao je da on već prima plaću saborskog zastupnika dajući time do znanja svima koji sada pokazuju "zabrinutost" da za to nemaju nikakva razloga.

Komentara 2

Avatar tkozna
tkozna
20:28 13.03.2012.

Da čuo sam i ja da se Slovenija, Mađarska i Crna Gora otimaju sa ponudama da i kod njih unaprijedi turizam,ma ovaj je baš čovjek od formata i samo očekujem kada će ponovo doči kao HSS-ovac za ministra turizma a HDZ-ovac za ministra poljoprivrede!? Ljudi jesam li ja lud ili je to normalno, ne kužim kako je to njemu normalno!!??

Avatar germanikus
germanikus
10:05 15.03.2012.

Interesantno ali svi ovi HSS-ovci izgledaju kao da su ih u djetinjstvu tukli mokrom krpom po glavi!Nažalost oni ne samo da izgledaju kao kre....teniUžas kakve ljudske kraeature kroje sudbinu većine građana!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije