Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bajs prisegnuo i postao vijećnik Županijske skupštine BBŽ-a

Bivši ministar turizma svečanom je prisegom i formalno aktivirao svoj mandat vijećnika Županijske skupštine.
13. ožujka 2012. u 15:13 2 komentara 7 prikaza
damir bajs (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

– Kao što vam je poznato, odmah nakon parlamentarnih izbora najavio sam da ću se vratiti u lokalnu politiku i sada sam to i učinio – kazao je Damir Bajs nakon što je na današnjoj Županijskoj skupštini svečano prisegnuo i time i formalno aktivirao svoj mandat vijećnika Županijske skupštine BBŽ-a. Što se pak tiče svojih budućih poteza i bliske političke budućnosti, kratko je kazao da je on i dalje saborski zastupnik i to je jedino što zasada može reći.

Na novinarski upit da su posljednjih dana mnogi zabrinuti za njega i njegovu budućnost, kratko je poručio da je bolje da se brinu o životnom standardu građana, a ne o sudbini političara. Na konkretno pitanje od čega će živjeti nakon što prestane primati dužnosničku plaću, kazao je da on već prima plaću saborskog zastupnika dajući time do znanja svima koji sada pokazuju "zabrinutost" da za to nemaju nikakva razloga.

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • Avatar tkozna
    tkozna:

    Da čuo sam i ja da se Slovenija, Mađarska i Crna Gora otimaju sa ponudama da i kod njih unaprijedi turizam,ma ovaj je baš čovjek od formata i samo očekujem kada će ponovo doči kao HSS-ovac za ministra turizma a ... prikaži još! HDZ-ovac za ministra poljoprivrede!? Ljudi jesam li ja lud ili je to normalno, ne kužim kako je to njemu normalno!!??

  • Avatar germanikus
    germanikus:

    Interesantno ali svi ovi HSS-ovci izgledaju kao da su ih u djetinjstvu tukli mokrom krpom po glavi!Nažalost oni ne samo da izgledaju kao kre....teniUžas kakve ljudske kraeature kroje sudbinu većine građana!