Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSTAT ĆE JOŠ RATOBORNIJI

Analiza pobjede: Putin je u naletu iskrenosti rekao što Rusija zapravo radi u Ukrajini

19.03.2024.
u 06:34

Putinov politolog Aleksandr Sytin na ruskoj državnoj televiziji otvoreno je rekao da Rusija provodi "ekspanzivni kurs". Emisija je odmah prekinuta

Komentara 81

22
224
08:15 19.03.2024.

Ma Rusi uopće ne rezoniraju pametno. Rusima Europa i Nato uopće ni približbno nisu prijetnja kolika su im prijetnja drugi koji mudro šute i čekaju. Rusija je svoj najveći procvat imala u vrijeme kada je bila naslonjena i kada jee surađivala s Europom. Iz tog vremena im je sav sjaj i procvat na koji su s pravom ponosni...( a onda su na vlast doveli "Možemo" i "Radničku frontu") Rusija je ogromna zemlja (11 vremenskih zona) i na toliko područja ima cca 145 miliona stanovnika. Kina sa milijardu i četiristo miliona stanovnika mudro šuti i čeka.

YE
yelloman
07:17 19.03.2024.

U naletu iskrenosti je izjavio da je Rusija u de fakto kolonijalnom osvajanju. Ruski general je izjavio jos u Rujnu da je Ukraijina samo odskosna daska za daljnja ruska osvajanja. Orbanu su vec obecali Zakarpatsku Oblast koju je Madjarska izgubilaa prije 100 godina u Trianonu. Na ruskoj TV propagandisti su vec poceli komadati Hrvatsku. Mihail Hazin putinov suradnik je neki Dan izjavio da kad se EU raspadne Hrvatsku treba podijeliti izmedju Madjarske I Srbije. Svako lutanje u vanjskoj politici kojem je sklon Milanovic je danas opasnije za opstojnost Hrvatske vise nego sva HDZ korupcija.

Avatar FrancJunior
FrancJunior
10:18 19.03.2024.

Taj jadni Putin je već pravi dedek...a šalje djecu u drugu državu da tamo budu ubijena! Podsjeća na neke "komšije"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije