Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić

'Nadam se da se Srbima neće događati da im se u centru grada skandira 'Za dom spremni''

Aleksandar Vučić
Foto: Reuters/PIXSELL
01.02.2016.
u 14:53

Vučić je podsjetio kako je ovo godina u kojoj se obilježava 75 godina od NDH i stvaranja ustaškog logora Jasenovac te da će Srbija i republika Srpska to obilježiti.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić još jednom se danas osvrnuo na odnose s Hrvatskom i položaj srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj.

-Nadam se da će se Srbi osjećati manje ugroženim u Hrvatskoj i nadam se da im se neće događati da im se u centru grada skandira 'Za dom spremni'. Uvjeren sam da će prevladati razum, rekao je Vučić dodajući kako Srbija želi dobre odnose s Hrvatskom, ali i kako je birao riječi kada je govorio o položaju Srba u Hrvatskoj. '", rekao je premijer Vučić, ističući da je birao riječi kada je ovo rekao.

Podsjetio je kako je ovo godina u kojoj se obilježava 75 godina od NDH i stvaranja ustaškog logora Jasenovac te da će Srbija i republika Srpska to obilježiti.

-To je najstradalnije mjesto bilo gdje u svijetu i mislim da će to ljudi razumjeti, da će nam se pridružiti u obilježavanju kako se takvi zločini nikada ne bi ponovili, rekao je Vučić ali i izrazio bojazan oko sigurnosne situacije u regiji prije svega radi činjenice da još uvijek nema rješenja za migrantsku krizu.

>> Izbori u Srbiji: Vučić ujedinio svu oporbu

>> Vučić: Odustane li Hrvatska od naoružavanja, odustat će i Srbija

Komentara 92

ST
starsandstripes
15:06 01.02.2016.

ali nema problema ako popovi u centru zg pjevaju cetnicke pjesme....to je onda sloboda govora

NE
Nemesis100
15:10 01.02.2016.

A sta su to cetnici govorili u Glini 1995? Toga se ne sjeca, koji su to glumci...

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
15:16 01.02.2016.

Ne, dogodit ce im se spomenik onom cetniku Mihajlovicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije