Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedan uspjeh

Hrvatska serija 'Počivali u miru' na jednom od najvećih svjetskih festivala

Počivali u miru
Foto: HTV
1/3
01.04.2014.
u 10:00

Hrvatska prvi put ima svog predstavnika na festivalu koji će se održati u Parizu u travnju

Na ovogodišnjem festivalu koji će se između 22. i 30. travnja održati u Parizu Hrvatska će prvi put imati svog predstavnika.

Festival čiji je glavni cilj reflektirati recentnu kvalitetu, raznolikost i kreativnost svjetske produkcije, čime se ovoj televizijskoj vrsti napokon priznaje umjetnička vrijednost, uvrstio je u program Videoteka i hrvatsku seriju "Počivali u miru", nakon što je vijest o prodaji formata američkom divu Lionsgateu objavio Hollywood Reporter.

Festival koji ugošćuje vodeće autore najistaknutijih televizijskih serija putem projekcija, prezentacija i radionica okuplja ljubitelje serija, ali i stručnjake, predstavnike televizija i investitore.

"Počivali u miru" nastali su u suradnji HRT-a i nezavisne produkcijske kuće Ring. U sklopu programa International Showcase, zajedno sa 60-ak najnovijih svjetskih serija, hrvatska će serija biti prezentirana pred gotovo tisuću akreditiranih profesionalaca.

Series Mania Festival postao je izrazito popularan među televizijskim profesionalcima upravo zbog izbora zanimljivih i kvalitetnih novih projekata koji često nisu dostupni ili poznati široj svjetskoj javnosti.

Nakon plasmana u službenu konkurenciju festivala u Seoulu i prodaje formata američkom Lionsgateu, ovo je još jedan važan uspjeh serije "Počivali u miru".

>>Produkcijska kuća 'Momaka s Madisona' otkupila prava na našu seriju 'Počivali u miru'

Foto: HTV

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
10:14 01.04.2014.

najmanje hrvatska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije