Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Epson predstavio prvi prijenosni projektor s QR code povezivošću

Epson
Foto: Epson
1/3
PR
Autor
PR članak
02.09.2014.
u 12:30

Jednostavnim skeniranjem QR koda projicirajte i podijelite sadržaj pametnih uređaja uz novu inovativnu funkciju u aplikaciji iProjection

Epson je lansirao prvi prijenosni poslovni projektor koji podržava QR code povezivost1. Projektor EB-W28 je konstruiran za trenutno dijeljenje sadržaja s pametnih uređaja i dio je Epsonove inicijative stvaranja vrhunskog iskustva interaktivnih projektora.

Podrška za QR code je samo jedna od značajki koja povećavaju izbor, fleksibilnost i jednostavnost povezivanja s projektorom EB-W28. HDMI ulaz je spreman za MHL konekciju, što daje dodatnu opciju povezivanja pametnog telefona ili tablet računala preko kabela. Uz korekciju trapeznoidne slike (keystone) i optički zoom ovaj model je konstruiran da ponudi visoku kvalitetu slike i fleksibilno pozicioniranje za dojmljive poslovne prezentacije.

Uz funkciju podijeljenog ekrana (split-screen) moguće je jednostavno usporediti sadržaje različitih uređaja dok nadogradnja sustava i funkcija kopiranja OSD (On Screen Display) izbornika znači manje praznog hoda i jednostavnu instalaciju više projektora. Uz Epsonovu 3LCD tehnologiju, WXGA razlučivost, omjer kontrasta 10.000:1 i 3000 lumena, EB-W28 daje jednako snažan snop bijele i svjetlosti u boji te tri puta svjetlije boje od vodećih konkurenata2.

Projektor je konstruiran prvenstveno za uporabu u malim poslovnim prostorima i malim uredima i dovoljno je lagan za lako i brzo prenošenje ​​između soba za sastanke. U pakiranje su uključene softverske aplikacije Epson Network Projection (za dijeljenje prilagođenih postavki na više projektora) i Multi-PC Projection (za nadzor i moderiranje do 50 korisnika za dijeljenje sadržaja).

EB-W28 biti će dostupan na tržištu tokom rujna.

Više o Epsonovim projektorima

Ključne značajke:

  • WXGA razlučivost
  • Funkcija iProjection QR code1
  • Svjetlina od 3000 lumena, jednako snažan izlazni snop bijelog i svjetla u boji
  • Omjer kontrasta 10000:1
  • 3LCD tehnologija
  • HDMI ulaz, priprema za MHL
  • Funkcija Split-screen i softver Multi-PC Projection

1 Funkcija QR code zahtijeva aplikaciju iProjection, dostupnu za Android i iOS uređaje

2 U usporedbi s vodećim poslovnim i edukacijskim DLP projektorima s jednim čipom, temeljem podataka NPD, od srpnja 2011. do lipnja 2012. Svjetlina boja (Colour Light Output) izmjerena u skladu s IDMS 15.4. Svjetlina boja može varirati ovisno o uvjetima uporabe. 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?