Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog krijumčarenja

Rođaci predsjednika Venezuele optuženi u SAD-u zbog kokaina

Reuters/PIXSELL
12.11.2015.
u 22:43

Uhićeni su na Haitiju i u utorak prebačeni u New York, a pred sudom se očekuju kasnije u četvrtak

Dvojica članova šire obitelji predsjednika Venezuele Nicolasa Madura optužena su u SAD-u za krijumčarenje kokaina, stoji u sudskim spisima objavljenima u četvrtak. 

Optužbe protiv nećaka Madurove supruge Cilie Flores uslijedile su nakon što je ranije ove godine objavljeno da se u SAD-u vode još neke istrage o krijumčarenju droge i pranju novca povezanima s dužnosnicima Venezuele i državnim institucijama.

Osumnjičeni Franqui Francisco Flores de Feritas (30) i Efrain Antonio Campo Flores (29) optuženi su pred saveznim sudom na Manhattanu.

Uhićeni su na Haitiju i u utorak prebačeni u New York, a pred sudom se očekuju kasnije u četvrtak.

Odnosi SAD-a i Venezuele već dugo su loši. Ipak, američki dužnosnik u Washingtonu rekao je da je visoki dužnosnik SAD-a kontaktirao vladu u Caracasu i informirao je o uhićenjima te uvjerio da se radi o neovisnom potezu američkog pravosuđa, a ne o političkom napadu na Madura.

>> Venezuelac za prosječnu plaću može kupiti 12.500 litara benzina. Ili samo dvoje traperice

Komentara 3

NE
neboiznadzagreba
23:05 12.11.2015.

Što baš kokain, mogli su krijumčariti naftu i ništa im se ne bi dogodilo. Ili bi, ipak su rođaci predsjednika Venezuele? Uostalom, nije ni važno. Ili je?

RA
rafaell
23:27 12.11.2015.

na Haitiu dilaju koku,pa odmah na Manhatten,Clintonov brat uvozio i skupa sa usisivačem Billom dijelio maloljetnicama....CIA ino preplavljivanje tržišta SADa dovelo je do ekspanzije ovisnosti 80-tih ali zbog nedovoljnog tržišta dileri su počeli kuhati sa sodom bikarbonom i nastao je crack za crnu sirotinju,sve dokumentirano,prokazano,priznato a i ekranizirano u filmu ubij glasnika

Avatar superhik74
superhik74
21:31 13.11.2015.

Pokusali su stvoriti konkurenciju sredisnjoj obavjestajnoj agenciji i tako im smanjiti profit. Sram ih bilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije