Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Kod Turske 18 migranata poginulo u brodolomu

migranti
Foto: Reuters/PIXSELL
06.03.2016.
u 19:31

Turska obalna straža uspjela je spasiti 15 migranata

Najmanje 18 migranata poginulo je danas u brodolomu kod ljetovališta Didim na jugozapadu Turske, doznaje se od turskih vlasti.

Turska obalna straža uspjela je spasiti 15 migranata koji su bili na putu prema Grčkoj. Državljanstva migranata za sada nisu poznata.

Obalna straža s tri plovila i jednim helikopterom i dalje traži nestale, izvijestila je agencija Anatolija.

Nova se drama dogodila uoči summita Turske i Europske unije u Bruxellesu. EU će u ponedjeljak vršiti pritisak na Tursku da pomogne u ovladavanju migrantskom krizom.

Priljev migranata iz Turske u EU i dalje je previsok, ocijenio je u četvrtak predsjednik Europskog vijeća Donald Tusk nakon razgovora u Ankari s turskim premijerom Ahmetom Davutogluom.

>> Trupla devetero migranata pronađena na turskoj plaži

>> U novom brodolomu u Egejskom moru poginulo 18 migranata

Komentara 5

DU
Deleted user
19:51 06.03.2016.

I zato me zaboli, sto nisu svi

SZ
stela_zg
23:19 06.03.2016.

i?

AA
aabbcc
22:28 06.03.2016.

Državljanstva migranata za sada nisu poznata.__ Migranti obicno nisu Turci a odakle i ZASTO dolaze prvo u Tursku ako nisu bjezanija, strani placenici iz Sirije ? Sirijanci se racunaju kao izbjeglice a ne migranti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije