Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
One vole sport

Što su sve zečice i starlete spremne učiniti za pobjede svojih miljenika

Zečice
Foto: Instagram
12.06.2017.
u 20:33

I nikad kao u ovo doba društvenih mreža nismo imali prilike vidjeti tolik broj žena s istom namjerom – razgolititi se ako njihov omiljeni klub ili sportaš zabilježi uspjeh

Ona stara glasi “Obećanje ludom radovanje”, ali ne u slučaju nekih od najljepših žena svijeta, ujedno i vrlo zainteresiranih za sport. Zapravo, toliko zainteresiranih da su spremne svojim tijelima dodatno motivirati sportaše i kompletne momčadi kako bi uspjeli stići do titula, donosi Večernjakov sportski tjednik Max!

I nikad kao u ovo doba društvenih mreža nismo imali prilike vidjeti tolik broj žena s istom namjerom – razgolititi se ako njihov omiljeni klub ili sportaš zabilježi uspjeh. Što je najbolje, sve što kažu, na kraju i ispune!

Nerijetko, nije im prvi put skinuti se jer činile bi to u Playboyu ili nekom od sličnih magazina, no pravu pažnju ipak djevojke dobivaju ako “tegiraju” megapopularnog sportaša ili klub, dodaju uz obećanje o skidanju izazovnu fotografiju i to je to, svijet će čuti za njih! Naučila ih je sve Larissa Riquelme.

Paragvajka nije napravila ništa revolucionarno, u prošlosti su obećanja seksualne prirode davale Madonna, Cicciolina, razne pornoglumice... Ali, to je bilo prije digitalnog vremena pa je prošlo “ispod radara” i sve one nisu iza sebe imale prestižni predznak Playboyevih zečica. Larissa je to promijenila.

Bujni dekolte pokazala je cijelom svijetu kad je na Svjetskom prvenstvu 2010. sa svojom osiguranom ulaznicom taktički između grudi postavila mobilni uređaj te na taj način zaradila ne samo novac već i značajnu reputaciju kod muškog dijela publike.

 

Soy #LarissaRiquelme

A post shared by MujeresTop (@modelos_top10) on

Naravno, nije trebalo dugo čekati da se javi Playboy, a kad su reprezentacija Paragvaja i ona počeli padati, prvi u formi, ona u pažnji, javila se u više navrata s obećanjima da će se skinuti. Samo, niti je Paragvaj osvojio Copu, niti je meksički Chiapas njezina dečka uspio ući u prvu ligu.

Tako da, izostala je Larissina golotinja, ali žena je i dalje u prvom planu, radi kao voditeljica, prepoznatljivo je lice i može se reći da je zahvaljujući atributima koje ima napravila karijeru.

 

#polleraamarilla #paraguaya #larissariquelme #minifaldas #miniskirt #colas #famosas #mujeresbellas

A post shared by lomazos (@lomazos) on

Njezinim putem išle su brojne kolegice zečice, a kad god se jave s ponudama, povećem dijelu muškog dijela publike srce nakratko zastane.

Tako je bilo kad se Mirtha Sosa skinula prošle sezone.

– Ako Real Madrid osvoji Ligu prvaka, skidam sve sa sebe – kazala je Sosa u svibnju 2016. i ispunila obećano nakon što su Luka Modrić i društvo svladali Atlético Madrid boljim izvođenjem udaraca s bijele točke.

 

#halamadrid #realmadrid #realmadrid

A post shared by Mirtha Sosa (@mirthasosa) on

Jeinny Lizarazo iz Venezuele je pak otišla korak dalje, obećala je da će se razgolititi ne dođe li Karim Benzema u Arsenal prošlog ljeta.

Nije došao i Jeinny je utješila navijače topnika. Time je zapravo dala ideju kolegicama kako na dodatne načine privlačiti pažnju tijekom cijele godine. Nećemo ih odgovarati u tome!

Suzy Cortez proslavila se titulom Miss Bum Bum, ali i skidanjem zbog São Paola!

Lindsey Pelas obećala se golferu Graysonu Murrayu ako osvoji turnir u Houstonu!

 

Hi 😼😈 @monsieurcoms @okokaymag

A post shared by lindsey (@lindseypelas) on

Paola Saulino išla je korak dalje i nogometašima Napolija obećala oralni seks ako osvoje naslov prvaka!

 

Fate la guerra fuori quando la guerra è dentro ! #love #girl #tbt #webstagram #igers #red

A post shared by PAOLA SAULINO 🍯😋🐷 (@insta_paolina) on

Holly Peers voli košarku i obećala je striptiz igračima LA Lakersa ako uđu u doigravanje. Nisu uspjeli...

 

Double trouble 👀 @maycontaingirl

A post shared by Holly Peers (@hollyjadepeers) on

Komentara 3

DU
Deleted user
20:55 12.06.2017.

Pa nisu one ništa spremne napraviti za pobjedu nečega ili nekoga, razlozi obnaživanja su puno prozaičniji. Sve se zapravo svodi kako jednu stvar što češće i skuplje unovčit. Rad za plaću ( pa bila ona i pristojna) nije nešto štošto usrećuje ove cure. Nogomet je samo odličan ambijent za njih, jer na kraju potencijalne mušterije su bogom dane, puni para a nisu baš nešto zahtjevni. I ne ispituju ni matematiku ni gramatiku.

MA
marli
12:08 13.06.2017.

Ovo je već jadno ! Polugole i gole "sponze" su već toliko isfurane da ovo spada već u jadnoću. Žene sa dostojanstvom i usađenim vrijednostima - najtraženije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije