Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk

Vulić se nije dao navući na tanak led s pričom o sucu derbija

Istra - Hajduk
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/6
28.09.2018.
u 12:52

Bit će to 243. susret Hajduka i Dinama kroz povijest, a bijeli će loviti 77. pobjedu nad omraženim rivalom iz Zagreba

U Splitu se u subotu od 16.30 sati igra najveći derbi hrvatskog nogometa. Bit će to 243. susret Hajduka i Dinama kroz povijest, a bijeli će loviti 77. pobjedu nad omraženim rivalom iz Zagreba.

Zoran Vulić je prije koji tjedan došao na klupu bijelih, zamijenio Željka Kopića, a promjena je očito trgnula momčad iz letargije. S tri pobjede u isto toliko nastupa Hajduk ulazi u dvoboj s plavima.

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Vuliću će ovo biti 21. derbi, a omjer protiv Zagrepčana mu je negativan. Eto mu sutra šanse da malo popravi statistiku. Inače, ovo će mu biti 200. utakmica na klupi.

- Uvlakač nisam nikad bio, valjda sam to zaslužio - ističe Vulić, piše Goal.

- Derbi je, svi su motivirani i tako ćemo izaći na teren. Dinamo ima 25 kvalitetnih igrača, bez obzira u kojem sastavu igra. Teško ih je i pročitati do kraja jer tek je protiv Fenerbahçea igrala njihova momčad koja je u optimalnoj formi. Poznajemo ih dobro, a vidjet ćemo hoćemo li ih uspjeti do kraja pročitati - najavljuje Hajdukov trener okršaj s plavima za koje ima samo riječi hvale.

- Dinamo igra na polukontre i kontre, ima opasne igrače na bokovima i u sredini napada. Gavranović, Olmo, Gojak, Oršić, Hajrović... Njihovi igrači su klase za ovu ligu. Ali ponavljam, igramo u Splitu, igramo na Poljudu, neću nikome dopustiti da bude gazda ovdje! Siguran sam ako budemo pravi, da možemo privesti utakmicu pozitivnom kraju - uvjeren je Vulić.

Upitan je Hajdukov trener i je li Sloga pokazala put kako s Dinamom.

- Svaka utakmica je za sebe, ne možemo gledati Dinamo protiv Sloge i Dinamo protiv Fenera. Oni će doći motivirani, njima će ovo poslužiti kao mjerilo za Anderlecht. Ali ja se ne opterećujem njima, ako moja momčad bude prava, onda me nije briga tko nam stoji sa suprotne strane - isijava samopouzdanjem Vulić.

Istra - Hajduk
1/8

- Nama su tri boda važna, neću reći da je Dinamo favorit jer nitko nije favorit na Poljudu, ali može se reći i da im je ovo prva prvenstvena utakmica u kojoj nisu domaćini - bocnuo je malo suparnika, ali su ga ispravili da je Dinamo gost bio u Gorici, a na pitanje hoće li Hajduk krenuti hajdučki ili strpljivo, poručio je:

- Volio bih da to bude hajdučki, moramo još dizati agresivnost, budemo puno agresivniji. Motiva imamo, igramo u Splitu, ali ih respektiramo.

Nije se Vulić dao navući na tanak led s pričom o glavnom sucu Bebeku.

- Samo ću se nasmijati - kratko je rekao Vulić, a komentirao je i najavu uvođenja VAR-a.

- Mi ćemo VAR zavarit - našalio se Hajdukov strateg koji je potvrdio da je Said u konkurenciji za početni sastav.

- Imamo pozitivan niz, ako treba ćemo i poginuti da ga nastavimo! - jasan je Vulić koji je za kraj nahvalio Olma.

- Među tri najveća talenta u Europi. Jako kvalitetan igrač i dobar, veliki plus za Dinamo.

Komentara 5

ED
europski dinamo
15:01 28.09.2018.

A kaj će nego se nasmijati. Hajduk je klub koji se zadnjih godina najviše okoristio sudačkim greškama koje su ga držale na 3.-4.mjestu. Hoćemo strane suce...

IN
inox14
13:12 28.09.2018.

Poznata prica. U kost, pa kud puklo. Taktika po sistemu "ko lezi, ne bezi". Prognoziram barem 60 faulova.

Avatar Mi sami
Mi sami
15:19 28.09.2018.

Koliko ste opet platili za pošteno suđenje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije