Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Villarreal bez Senne put Soluna, Pokrivač u Torinu

'CORRECTION SCORER NAME IN CAPTION Villarreal\'s Brazilian forward Nilmar (7) celebrates his goal against Racing Santander with teammate Italian forward Giuseppe Rossi (R)during their Spanish League f
'JOSE JORDAN'
04.11.2010.
u 14:55

U Europskoj ligi iznenađenje je BATE koji ima četvrtu najjeftiniju momčad u natjecanju, a već danas protiv Sheriffa može sve riješiti

Nikola Pokrivač gostuje sa Salzburgom kod Juventusa koji je po ugledu jedan od favorita, ali danas nema pravo na propust.

Ognjen Vukojević u Kijevu dočekuje AZ Alkmaar, Dinamo mora ponoviti trijumf iz Nizozemske gdje je spašavao živu glavu. Manuel Pamić sa Sportom gostuje kod najjeftinije momčadi lige Lausanne.

Za Dinamo je jako važna utakmica PAOK (vratar Krešić) - Villarreal. Solunjani u četiri posljednje europske utakmice kod kuće nisu izgubili, a žuta podmornica u posljednjih 10 europskih susreta nije remizirala. Najgora opcija za plave je pobjeda PAOK-a.

Španjolski trener Garrido ne može računati na Sennu i Rubena koji se još oporavljaju, dok za grčki sastav neće igrati Sznaucner koji je najbrže u cijeloj Europskoj ligi dobio tri žuta kartona.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije