Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
domagoj iskreno

Vida: Mandži fali reprezentacija, a Kale je dobrodošao, može se vratiti

Vida Kalinić
Foto: VL
16.10.2018.
u 18:02

Golove su nakon prekida postigla dva stopera. Napad i dalje ne funkcionira baš najbolje.

Hrvatski stoper Domagoj Vida prvi je put u karijeru nastupio u dresu "vatrenih" kao kapetan, a ovu će utakmicu dodatno pamtiti po pogotku koji je glavom zabio Jordanu

- Velika večer za mene, zahvalan sam izborniku što mi je pružio priliku da budem kapetan. Najvažnije je što smo se vratili na pobjedničke staze nakon četiri utakmice bez pobjede. Mučili smo se, ali uspjeli smo slaviti i nitko se, nasreću, nije ozlijedio - rekao je Vida.

Golove su nakon prekida postigla dva stopera. Napad i dalje ne funkcionira baš najbolje. 

- Svi su pokazali neke dobre stvari. Svakom je u ovom trenutku teško nadomjestiti Mandžukića i druge igrače kojih nema. Nadam se da će netko proraditi na sljedećem okupljanju pa da će se i zaboraviti Mandžukića, iako u to nisam siguran. Redovito se čujemo s njim, javlja se pri svakom okupljanju. Ispituje nas o stanju u momčadi, o tome kakav je hotel... Nedostaje mu reprezentacija. Mislim da se ipak prerano oprostio - kaže Vida.

Pitanje povratka Nikole Kalinića aktualno je i među našim reprezentativcima. 

- Ne trebamo trošiti riječi na njegove igračke kvalitete. Takav bi napadač sigurno dobro došao svakom klubu i reprezentaciji, ne samo Hrvatskoj. Ali sve je na njemu. Mi bismo ga dobro prihvatili. Možemo mi ovako puno pričati, ali u nogometu je uvijek mjerilo samo teren. Ako odluči vratiti se i s izbornikom zakopa ratnu sjekiru, k nama je dobrodošao - zaključuje Vida.

>> Pogledajte tko su najplaćeniji hrvatski sportaši:

 

Ključne riječi

Komentara 8

MA
Marsijanac
19:23 16.10.2018.

Prestanite vec jednom spominjati tog veleizdajnika. Fuj.

OV
Ovozemaljski
18:52 16.10.2018.

Đilkoš vrati se, ali ne sada, već na Euru, da uzmemo i to zlato više❤🇭🇷❤😉😉

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:02 16.10.2018.

Vida je očigledno plavuša u ovoj ekipi u svakom pogledu. Repka je puno više od odnosa kalinića i izbornika tko god on bio (namjerno pišem malim slovom).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije