Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA IZBORNIKA

Zlatko Dalić otkrio što želi: Treba nam 30,000 ljudi!

Hrvatska - Jordan
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/19
15.10.2018.
u 23:08

- Ako pobijedimo u obje utakmice, možemo biti prvi u skupini. Moramo doći u bolju formu nego što je bila danas. I takvi se moramo suprotstaviti Španjolskoj na Maksimiru pred 30,000 ljudi.

Hrvatska nogometna reprezentacija u prijateljskoj utakmici na Rujevici svladala je Jordan s 2:1. Vatreni su tako prekinuli niz od tri utakmice bez pobjede nakon drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu.

- Utakmica je poslužila svrsi. Zabili smo dva gola iz prekida. U nekim situacijama nismo dobro reagirali, puno smo "pimplali" loptu. Dali smo šansu svim igračima osim Sluge i vidjeli 'tko je, a tko nije' - rekao je izbornik Zlatko Dalić na Novu TV.

Hrvatska - Jordan
1/18

Hrvatska je igrala sa šarenim sastavom.

- Neću govoriti puno o imenima. Dobro smo otvorili utakmicu i sve je bilo dobro dok smo igrali jednostavno. Kasnije nije bilo tečnosti u igri.

Slijedi nam domaća utakmica sa Španjolskom pa gostovanje kod Engleske.

- Ako pobijedimo u obje utakmice, možemo biti prvi u skupini. Moramo doći u bolju formu nego što je bila danas. I takvi se moramo suprotstaviti Španjolskoj na Maksimiru pred 30,000 ljudi. Bit ćemo potpuno spremni, a htio bih da bude pun stadion, da pobijedimo i onda da na Wembleyju s Englezima odlučujemo tko će biti prvi u skupini.

Prvi gol na utakmici zabio je Domagoj Vida koji je danas bio kapetan.

- Presretan sam što sam poveo momčad kao kapetan, hvala izborniku na povjerenju. Najvažnije da smo pobijedili, da se nitko nije ozlijedio i da smo slavili nakon tri utakmice - rekao je Vida pa se osvrnuo na utakmicu:

- Izbornik će najbolje vidjeti kako smo odigrali, napravit ćemo analizu.

Engleska je danas slavila protiv Španjolske pa je Hrvatska još uvijek u igri.

- Nadamo se da ćemo svi doći zdravi, da se nitko neće ozlijediti. Okupit ćemo se i krenuti u juriš po šest bodova.

>> Pogledajte majstorije Luke Modrića

Komentara 24

Avatar John Dillinger
John Dillinger
06:39 16.10.2018.

Kako Englezima za nerješeno nije trebalo 30 000 ljudi ili za pobjedu na gostujućem terenu jučer

ST
stefj
23:52 15.10.2018.

Bartolec i Milić nisu krila za reprezentaciju, Pašalić je razočarao, Rogu drastično fale utakmice kao i Pjaci, sa Livajom i Santinijem ne treba gubiti vrijeme. Kramarić je isto razočarao, i sada i protiv Engleza... Možda neki od njih ispliva i uđe u formu, no definitivno imamo problem, nema tko naslijediti Mandžukića, lijevog beka već dugo nema (od Jarnija), a i Perišić, ovakav izvan forme, bolji je od zamjena. Možda je vrijeme za posegnuti u mladu repku, ne mogu se oteti dojmu da bi bili bolji od ovih eksperimenata...

DU
Deleted user
23:29 15.10.2018.

Nekima tu nije mjesto, prvenstveno Pašaliću, Livaji, Miliću ... ima tu još kandidata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije