Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Drago Hudika, Hina
SKUPINA B

Iran u zadnjim sekundama šokirao Maroko!

Iran u zadnjim sekundama šokirao Maroko!
Foto: Reuters/Pixsell
15.06.2018. u 18:55

U prvom susretu B skupine SP-a u St. Peterburgu nogometaši Irana pobijedili su Maroko s 1:0 autogolom Aziza Bouhaddouza u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. 

Obje reprezentacije su stvorile nekoliko prilika za pogodak. Iz prvog poluvremena valja izdvojiti priliku Marokanaca kada je Beiranvand senzacionalno obranio pokušaj Benatije. Još bolju šansu propustili su Iranci minutu prije kraja prvog poluvremena.

Maroko - Iran
1/14

Prvo je Munir obranio pokušaj  Azmouna koji je prošao kroz obranu, a onda je zaustavio i udarac Jahanbakhsha nakon odbijanca. U nastavku je pao ritam igre, a momčadi nisu ozbiljnije ugrozili suparničke vratare. Najbolju priliku imao je u 80. minuti Marokanac Ziyech. Sjajno je pucao prema donjem lijevom kutu, ali je vratar Beiranvand odlično obranio.

U slaboj utakmici i u opreznoj igri, pogotovu u drugom poluvremenu, Iranci su došli do pobjede sretno, autogolom igrača njemačkog drugoligaša St. Paulija Bouhaddouza u zadnjim sekundama susreta. Maroko je više napadao na utakmici. 

Iran je ovom pobjedom ostao u igri za drugi krug, jer u skupini B još igraju Portugal i Španjolska, a njihova utakmica počinje u 20 sati.

>> Pogledajte Večernji pressing sa Alenom Bokšićem

Komentara 2

ČI
čikaga
18:38 15.06.2018.

Ako HRT nastavi s ovakvom politikom kupovine sportskih prijenosa mogu slobodno ukinuti već sada ovu jadnu sportsku redakciju. Treba povećati plaće i povisiti pretplatu odnosno HARAČ.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
11:28 16.06.2018.

Bravo Leskovčani !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije