Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI PRESSING

Legendarni vatreni kod Štimca iznenadio: Evo tko je zapravo ključ za uspjeh na SP-u

Igor Štimac Tonči Gabrić
Foto: Screenshot
1/3
15.06.2018.
u 15:14

- Napravit ćemo sve da VAR imamo što prije u hrvatskom prvenstvu, ali ne mogu ništa obećati - kaže Kulušić.

U petoj epizodi Večernji pressing by Igor Štimac bila su čak tri gosta, dopredsjednik saveza Ante Kulušić, specijalist za rad s vratarima Tonči Gabrić te stručnjak za kondicijsku pripremu Luka Radman.

Kulušić je otkrio je zašto Hrvatska nema suca u Rusiji, a Srbija i Slovenija imaju, kao i kada možemo očekivati VAR u HNL-u. Više o tome pogledajte u videu.

- Pisali smo pismo Fifi za VAR, nadam se da ćemo da do iduće godine do finalne utakmice imati VAR. Napravit ćemo sve da ga imamo što prije u hrvatskom prvenstvu, ali ne mogu ništa obećati - kaže Kulušić.

Tonči Gabrić osvrnuo se na vratare pa iznenadio koji naš čuvar mreže je trenutno u najboljoj formi.

Igor Štimac Tonči Gabrić
1/11

- Subašić mora biti na pravom nivou, kao što je bio prošle godine u Monacu kada je bio proglašen vratarom prvenstva, ako ne bude na tom nivou, ne vjerujem da ćemo imati neki uspjehe, u  gotovo svim uspjesima naše reprezentacije vratari su bili nositelji.

Gabrić se komentirao i vratare protivnika Hrvatske na SP-u, a tko ga od njih najviše oduševio pogledajte u videu. 

Luka Radman pripremao je vatrene 1998., a evo što je vidio u utakmici s Brazilom.

- Mislim da smo ušli u utakmicu s Brazilom preagresivno, prekvalitetno, trebali smo igrati laganicu jer su oni igrali laganicu i to je bilo jako dobro, ali to nas je potrošilo - rekao je Radman.

>> Pogledajte i Večernji Pressing by Igor Štimac s Robertom Prosinečkim

Komentara 1

JO
josip
17:19 15.06.2018.

zasto je iznenadio? Pa naravno da bez dobra golmana nema uspjeha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije